Siliņa: Partijai nav ko slēpt; tiesībsargājošās iestādes vērtēs “SOAAR” “vienpusējos” apgalvojumus par “Vienotību”

Evika Siliņa
Foto: Valsts kanceleja

Partija “Vienotība” paļaujas uz tiesībsargājošo iestāžu pārbaudēm saistībā ar pārmetumu par “SOAAR” izstrādātās IT sistēmas (bez maksas – red.piezīme) izmantošanu kongresos, secināms no “Vienotības” valdes locekles, Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) pirmdien paustā pēc koalīcijas sanāksmes.

TV3 raidījums “Nekā personīga” svētdien vēstīja, ka “Vienotība” astoņus gadus bez maksas izmantojusi IT uzņēmuma “SOAAR” veidoto sistēmu vēlēšanām kongresos.

Siliņa uzsvēra, ka viņas rīcībā šādu faktu nav un ka situācija ir par laiku no 2011. gada, kad viņa bijusi Zatlera Reformu partijas biedre.

Premjere norādīja, ka tiesībsargājošās iestādes pašlaik izvērtē arī paša “SOAAR” darbību, un viņa pieļauj, ka tās izvērtēs arī attiecīgos “vienpusējos” apgalvojumus par “Vienotību”.

Partijai nav ko slēpt, apgalvoja Siliņa.

Par šo tēmu:

Pēc atteikšanās bez maksas apkalpot “Vienotību”, uzņēmējam sākas problēmas ar tiesībsargājošajām iestādēm – Puaro.lv

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
buča
buča

Man Evika patīk. Žēl, ka viņa nav manā partijā.

Jautājums
Jautājums

KNAB , POLICIJAI , vai esat nopratinājuši Siliņu 1) par Vienotības bandas aplokšńu algām 2 ) par SOOAR pakalpojumu izmantošanu , samaksu aploksnēs , vai piekrāpšanu 3 ) par Kariņa 1,4 miljonu aizņemtās naudas izšķērdēšanu , un šādu privātu lidojumu izmantošanu ?

Post Scriptum
Post Scriptum

Ar Siņas parakstu atbildībai par nepatiesu ziņu sniegšanu .

Ansis
Ansis

Ministru prezidente Evika Siliņa tīšām izplata nepatiesību (melo sabiedrībai), ka neko nav zinājusi.
Kā liecina dokumenti, tad kopš 2016.g. Evika Siliņa vairākkārt kandidēja un vēlējās tikt ievēlēta Jaunās vienotības valdē ar minēto sistēmu, kas bija apzināta rīcība. Bet šobrīd izvēlējusies visus maldināt, ka neko nezināja. Vai šāda persona drīkst vadīt valsti?

Jeblonskis
Jeblonskis

Šodien tikai no mēness nokriti?

Jefiņš
Jefiņš

Siliņa ir juriste un datorprogrammu neatšķir no durvju roktura. Abus viņa ir lietojusi, bet uzskata, ka tas bija viens un tas pats. Ar to viss ir pateikts.

V.V.Pūķins
V.V.Pūķins

Dauņu tauteles vairākums tā gribēja. Visi iebildumi var dirst.

Alīna
Alīna

Ej tu pats arī, Vovčik. Un ņem savu pundurpincīti līdz.