Sandis Ģirģens kļuvis par partijas “Republika” priekšsēdētāju

Sandis Ģirģens

Sestdien, 5. martā, partijas “Republika” biedru kongresā par tās priekšsēdētāju ievēlēts agrākais iekšlietu ministrs un līdzšinējais partijas līdzpriekšsēdētājs Sandis Ģirģens, kurš par turpmākajām partijas vērtībām izvirzījis fundamentālas pārmaiņas valstī, drošību un jaunu pieeju ekonomikas attīstībai. Partija turpināšot īstenot centriskas partijas idejas.

Biedru sapulcē tika ievēlēta arī jauna valde deviņu valdes locekļu sastāvā. Tajā turpinās darboties Kaspars Ģirģens, Saeimas deputāts, bijušais Saeimas Revīzijas un publisko izdevumu komisijas vadītājs, Saeimas deputāts, Ēriks Pucens, Saeimas deputāts un bioloģiskais lauksaimnieks, un Jevgenijs Koršenkovs, finanšu eksperts. Katrs no viņiem pārstāv sava reģiona intereses – Kaspars Ģirģens – Zemgales, Ēriks Pucens – Kurzemes, bet Jevgenijs Koršenkovs – Latgales.

“Republika” valdei un Republikāņu kustībai ir pievienojusies Sabīne Ulberte, Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācijas vadītāja, kas pēdējā gada laikā aktīvi darbojusies nozares aizstāvībai, saistībā ar valdības noteiktajām Covid-19 sankcijām.

Valdē darbosies arī Iveta Ziemele, biedrības “BērnuDraugi” dibinātāja, valdes loceklis Māris Feldmanis, kas ir Dobeles novada domes deputāts, Normunds Barkāns, uzņēmējs, un Elviss Ozols, kas strādā valsts pārvaldē Partijas domi vadīs Kaspars Kūriņš.

Vienlaikus partijas vadītājs uzsver, ka “Republika” uzsāk gatavoties startam 14. Saeimas vēlēšanās. Uzrunā biedriem viņš norādīja, ka, neskatoties uz dezinformāciju un agrākā līdzpriekšsēdētāja Vjačeslava Dombrovska mēģinājumiem destabilizēt partiju, partijai ir liels atbalsts dažādās nozarēs.

Pēdējo nedēļu laikā partija ir uzņēmusi vairāk nekā 200 jaunus biedrus, savukārt līdz ar Vjačeslava Dombrovska aiziešanu no partijas izstājušies 54 tās biedri. Dombrovskim bija jāpamet partija pēc biedru uzticēšanās zaudēšanas, kad atklājās, ka viņa pretdarbības dēļ biedru rindās nav uzņemti aptuveni 300 biedri no partijas dibināšanas un “nozaudēti” to iesniegumi, norāda Ģirģens. Partija šobrīd turpina sakārtot biedru reģistru, vienlaikus ar jauniem biedriem uzņemot neuzņemtos biedrus.

Partijai pievienojas gan studējošā jaunatne, gan pieredzējuši dažādu nozaru eksperti, uzņēmēji (darba devēji), kuri piedalās Latvijas nacionālā attīstības plāna pilnveidē valsts izvešanai no parādu bedres un stabilam attīstības kursam.

Partija “Republika” dibināta pagājušā gada 17. septembrī un tā pārstāv centriski konservatīvās idejas. Partijas ietvaros tika izveidota “Republikāņu kustība”, kas šobrīd apvieno vairāk nekā 800 domubiedrus. Kustību veido gan partijas “Republika” biedri, gan domubiedri bez politiskās piederības.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Pēdējais slepkava
Pēdējais slepkava

Sveiks, Māri! Ļoti labi, ka Tev iet tik labi kā iet, bet ļoti žēl, ka Tu neesi attiecībā pret mani pašu tieši tikpat žēlsirdīgs gluži kā daži labi Maskavas iedzīvotāji.

Mitjka
Mitjka

Vārnu ielas republika :)

Vētraini aplausi!
Vētraini aplausi!

Arī mūsu rajonā aizvakar bomāri Slaviks un Voldiņš nodibināja partiju “Mēs par Rasmu”. Elektorāts sajūsmā,jo tagad partija visus informēs par taras nodošanas jaunumiem.
Kopā ar t.s. “Republiku” varēs kalnus gāzt.

jurels
jurels

Nez tajā partijā mobilos telefonus dalīs?

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Smuks puisis. Bet ar vienu pašu beibīfeisu vien būs par maz lai iegūtu 7%. Būs nepieciešamas sarunas ar asociāciju. Asociācijai ir jābūt pārliecinātai, ka partijas līderiem ir pilnīga izpratne par Latvijas pamatmērķi (Latvija – Krievijas ofšors).