Sandis Ģirģens ar domubiedriem pievienosies Dombrovska “Republikai”

Sandis Ģirģens, Vjačeslavs Dombrovskis

Vjačeslavs Dombrovskis un bijušais iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens nolēmuši apvienot spēkus un kopīgi veidot politisko partiju.

Partiju “Republika” plānots dibināt tuvākajā laikā, apvienojot biedrības “Republika 2030” biedrus un atbalstītājus, kā arī S.Ģirģena domubiedrus.

“Republika” būs pragmatiska un profesionāla centriskā partija, kuras pamatmērķis ir vairot ikviena Latvijas iedzīvotāja un valsts labklājību, un vienas paaudzes laikā sasniegt attīstīto Eiropas valstu labklājības līmeni.

“Republika” nešķiros Latvijas iedzīvotājus pēc dažādām pazīmēm, bet būs atvērta politiskā organizācija, kas vienos domubiedrus gādībā pret savu valsti un tās cilvēkiem, atbildībā par saviem darbiem un savu prasmju pilnveidošanā.

Mums ir svarīgi iedzīvotājiem piedāvāt izaugsmes iespējas, personisko un ģimenes materiālo un fizisko drošību, sniegt stabilitātes sajūtu, kā arī skaidrību par rītdienu, teikts topošā politiskā spēka paziņojumā.

Partija piedāvās Latvijas drošību, izaugsmi un iedzīvotāju labklājību veicināt ar skaidru un mērķtiecīgu ekonomikas stratēģiju, stiprināt valsts iekšējo drošību, katrā no nozarēm izstrādājot priekšlikumus, kas vērsti uz augošu valsts ekonomiku, tiesiskumu, iekšējo un ārējo drošību gan īstermiņā, gan ilgtermiņā.

V. Dombrovskis uzsver: “Mēs nenodarbojamies ar tukšu populismu, mūsu attīstības redzējums paredz iespēju vairāk pelnīt gan iedzīvotājiem, gan valstij, lai visas jomās mēs kā valsts un sabiedrība varam atļauties vairāk un kvalitatīvāk. Redzam, ka šāds konkrēts mērķis pulcē domubiedrus, kuri ir savas jomas eksperti un kuriem ir iespējas investēt savas zināšanas Latvijas izaugsmē.

Latvijai ir nepieciešama spēcīga centriska partija ar skaidru politisko kursu. Partijai “Republika” tāds ir. Esmu gandarīts par S.Ģirģena lēmumu kopīgi veidot partiju, apvienojot spēkus un centienus Latvijas ekonomiskajai izaugsmei, kas patiesībā ir vienīgais racionālais pamats citu nozaru attīstībai.”

S.Ģirģens norāda: “Latvijai ir liels attīstības potenciāls. Latvijā ir talantīgi cilvēki. Šis laiks jāizmanto, lai ieliktu pamatus ikkatra iedzīvotāja un mūsu bērnu dzīves kvalitātes paaugstināšanai. Man svarīgi, lai cilvēki Latvijā justos brīvi, droši, laimīgi, kas veicinās arī valsts patriotismu.

Mēs nemācām, kā pareizi dzīvot, bet aicinām kopā attīstīt valsti, ieguldot katrs savu talantu sabiedrības kopējam labumam. Apvienojot spēkus ar Vjačeslavu Dombrovski, dibinot kopīgu, centrisku partiju “Republika”, piesakām spēcīgu alternatīvu esošajai politikai ar nopietnu virzību uz iedzīvotāju labklājības nodrošināšanu.”

Partijas dibināšana notiks 28. augustā atbilstoši valstī noteiktajiem epidemioloģiskajiem ierobežojumiem. Tā būs attālināta, un esam pārliecināti, ka tuvākajā laikā pulcēsim vēl kuplākas biedru rindas, lai piedalītos nākamajā gadā paredzētajās Saeimas vēlēšanās ar savu kompetentu un konstruktīvu piedāvājumu, sacīts paziņojumā.

💪 Partijas dibināšanas diena noteikta – 28. augusts. Apvienojot spēkus ar Vjačeslavu Dombrovski, dibināsim kopīgu,…

Posted by Sandis Ģirģens on Trešdiena, 2021. gada 25. augusts

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar