Saeimas priekšsēdētājas biedres palīdze Liāna Langa izplata viltus ziņu

Liāna Langa Bokša

Vakar, 2.janvāra vēlā stundā mikroblogošanas vietnē Twitter varēja vērot, kā Saeimas priekšsēdētājas biedres Dagmāras Beitneres-LeGallas (JKP) palīdze Liāna Langa (īstajā vārdā Liāna Bokša) dalījās ar viltus ziņu, ka cienījamais UK medijs The Guradian esot atcēlis balsojumu par gada cilvēku brīdī, kad sapratuši, ka tajā uzvarēs britu rakstniece Dž. K. Roulinga.

Šo viltus ziņu pilnībā izgudroja ASV odiozais ultralabējo portāls Breitbart, kā pierādījumus minot vien dažu anonīmu tvitera lietotāju izplatītās, ne ar ko nepamatotās baumas.

Langa, lai pamatotu to, kāpēc ir izplatījusi šo viltus ziņu, turpināja uzstāt, ka tā esot patiesa, ka latviski tvītojoši konti, kam viņa uzticoties, esot to viņai apliecinājuši un ka tas atbilstot kontekstam.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Naš naš
Naš naš

Kāpēc Bokša necīnās pret Krimas okupantiem ?

Meta Timis
Meta Timis

Draudzība no 80-tiem gadiem.

kaut uz eža
kaut uz eža

tāds darbs, ko padarīsi… ja reiz partija liek

Stienis
Stienis

Man ir vienaldzīgi gan šī Langa, gan Liepnieks, bet nu pēdējam vismaz ir konkrēts viedoklis. Šajā gadījumā gan būtu jāsaprot par ko ir runa – Roulenda pērn ir vairākkārt ļoti skaidri paudusi savas domas patlaban aktuālos jautājumos, jo īpaši saistībā ar sieviešu tiesībām (lūdzu, nejaukt ar feminisma idejām). Pirmkārt, tas, ka bērnu spēj piedzemdēt tikai un vienīgi sieviete, otrkārt, vīriešiem nav jāpiedalās sieviešu sporta sacensībās (pat, ja viņi prāta aptumsumā domā, ka ir sievietes). Un tieši šī viņas veselā saprāta balss ir uzrunājusi daudzus visā pasaulē, kas ne visai patīk Guglim, feisītim, tviterim un tml., un kā izrādās arī Liepniekam,… lasīt vēl »

Meta Timis
Meta Timis

Ja vienalga, ko steni?

Andris
Andris

ar rakstniecību neveicās , jāpelnās ar viltus ziņām ?

Tukupuku
Tukupuku

Ahūni svarīga ziņa, priekš smieklīgās muļķu zemītes…..

ērce
ērce

Šis ir odiozs uzbrukums Saeimas priekšsēdētājas biedres palīdzei. Kam kalpo Puaro?

Inga Ragozina
Inga Ragozina

Šis riktīgi ir re:čekas stilā.