Sabiedriskais medijs maldina sabiedrību, uzmontējot svilpienus Akurāteres dziedājumam VIDEO

Sigita Roķe
LTV galvenā redaktore Sigita Roķe

Vakar Gunāra Astras piemiņai veltītā pieminekļa atklāšanas pasākumā, kā jau vēstījām, tika izsvilpti Valsts prezidents Egils Levits un tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP). Pasākumu vakarā atspoguļoja arī Latvijas Televīzijas ziņu raidījums “Panorāma”, taču, maldinot sabiedrību, Iļjas Kozina veidotajā sižetā svilpieni bija uzmontēti arī Ievas Akurāteres dziedājumam, kas patiesībā noritēja cieņpilnā klusumā, par ko var pārliecināties zemāk pievienotajā video:

Nākamajā dienā, acīmredzot reaģējot uz sabiedrības vērību, maldinošā sižeta autors Iļja Kozins publicēja atvainošanās tvītu. Tikai jautājums – cik senioru, kuri, kā zināms, veido lielu daļu no LTV raidījuma “Panorāma” auditorijas, lasa ierakstus Tvitter?

Atgādināsim, ka par sabiedriskā medija “Latvijas Televīzija” galveno redaktori 2022.gada 10.janvārī tika iecelta Sigita Roķe (CV šeit).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Elza
Elza

Paldies , Roķe , tagad zinu , ka Panorāma ir viltus ziņu raidijums , atliek Solovjovs skatīt !

ivis
ivis

Solovjovs un puaro *psa. Informatīvi un Jums droši vien, ka patiks.

Izsmiekls
Izsmiekls

Es nesaprotu par ko antivakseru un gobzemistu varza ir dusmīga uz Iļju Kozinu? Tā tak ir vārda brīvība – paņemt, samontēt un parādīt to, ko tu uzskati par sev izdevīgu. Tā jau nav melošana. Paši antivakseri to dara regulāri soc tīklos un ar to lepojas. Pat saka, ka šādā melošanā pats Astra šos būtu atbalstījis.

Gada glezna
Gada glezna

Tagad saprotams, kāpēc Latvijā aizliedza Krievijas kanālu, kas demonstrēja Solovjova šovu.

Vienīgais, ko vēl LTV nav apguvusi, tas, ir, pilnā rīklē ar putām uz lūpām kliegt uz oponentu, ja tas “nestabulē” viņu stabulē.

Acīm redzot plutokrātijas pakalpiņi nav tik stulbi, lai nesaprastu, ka iet Solovjova pēdās. Izskatās, ka plutokrātijas pakalpiņi nav tik aprobežoti, lai nespētu novērtēt Latvijas skatītāju: vismaz tagad nav iespējams nospiest televizora pogu un ieraudzīt, ka Latvijas propaganda ir tā pati Krievijas propaganda tikai tāda kariķēta.

Valdis
Valdis

Roķe, Panorăma ir propogandas kanāls , kad Latvijā būs ziņu kanāls , ar Pasaules ziņām , nevis viltus ziņām , kā ar Akurāteres dziesmas izkropļošanu ?

PILSONIS
PILSONIS

ROĶEI UN IĻJAM RĪT VAIRS NAV JĀNĀK UZ DARBU.

Jautājums
Jautājums

Pēc kādām pazīmēm var atšķirt kurā brīdī ziņas ir objektīvas un kurā brīdī “māksliniecisks noformējums”? Un cik daudz % “mākslas” ir ziņās?

fake news
fake news

Šitas ir kronis visam. Ja youtubē nebūtu pieejamas citu valstu vadītāju preses konferences vai video ar ar citu valstu vadītāju tikšanos, tad gan jau arī ticētu visam ko runā. Piemēram, kaut vai par Putinu, youtubē var jebkurš apskatīties ko tieši, konkrēti viņš ir teicis. Ko runājis ar citu valstu vadītājiem, ieskaitot arī ko runājuši citu valstu prezidenti. Bet nē, pa tv ziņās oriģinālu neredzēt kā ausis, tā vietā tiek pasniegts kaut kāds vietējais, vēlamais viedoklis, par to kas tad ir tiekts. Jā, parādot oriģinālo sarunu, jau nevarēs pēc tam stāstīt visādas interpretācijas.

Skatītājs
Skatītājs

Nu ko , galvenā redaktore Roķe , kauns nav par savu darbu , jeb visi LTV raidijumi ir viltus ziņas , nav brīnums , ka LTV cilvēki neskatās !

Vans
Vans

Vispār jau tā ir pilnīga tumsonība šādā pasākumā “protestēt”. Tas jādara citās vietās, ne šādā pasākumā.

Stienis
Stienis

Protestēt vajag visiem un visur, jo īpaši, ja kādā pasākumā lien šīs nožēlojamās valdības pārstāvji.