Rosļikova partijas deputātes Nataļjas Marčenko-Jodko palīdze Saeimā – profesionāla ragana

Lielākā daļa jaunievēlēto Saeimas deputātu jau ir izvēlējušies savus palīgus. Tie ir gan politikas gaiteņos jau iepriekš sastapti un parlamenta “virtuvi” pārzinoši cilvēki, gan partijas priekšvēlēšanu kampaņā pārbaudīti cīņu līdzgaitnieki, kādi, piemēram, ir “Latvija pirmajā vietā” deputātu palīgi.

Taču ir arī pavisam ekstravaganti cilvēki, kas turpmākajos četros gados atvieglos tautas kalpu ikdienu. Piemēram, partijas “Stabilitātei!” deputāte Nataļja Marčenko-Jodko par savu palīdzi izvēlējusies profesionālu raganu Sanitu Peteri.

Sanita Petere (ekrānuzņēmums no “Facebook” )

Meklējot internetā informāciju par Sanitu Peteri (iepriekš – Sīkli), atklājas maģiski: baltā ragana, Kurzemes ragana, ekstrasense, gados jaunākā litoterapeite Latvijā utt. Sanita ir autore grāmatai “Raganas saruna ar Dievu”, kurā būs apkopota pašas pieredze darbā ar maģiju un rituāliem – stāsti, piedzīvojumi, padomi, receptes un seku apraksti.

S. Petere arī pati kandidēja 14. Saeimas vēlēšanās, turklāt kā pirmais numurs Kurzemes sarakstā, taču netika ievēlēta. “Stabilitātei!” viņu iepriekš pat nominēja Labklājības ministres amatam.

 “Stabilitātei!” deputātes palīdze Petere ir arī rosīga “Ventspils atbalsts Ukrainai” centra pārstāve. Centrs vāc ziedojumus Krievijas uzsāktā kara plosītajai valstij, savukārt izpētījis Jauns.lv.

Taču par citām Sanitas Peteres kompetencēm skaidras informācijas pagaidām trūkst.

Vien zināms, ka viņa 2022. gadā absolvēja Rīgas komercskolu un uzņēmumā SIA “SOFIJA-S” ieņem projektu vadītājas amatu.

“Lursoft” datubāze arī liecina, ka Sanita Petere (tolaik Sīkle) cita starpā darbojusies arī uzņēmumā “Nemezīda-S”, kuram šobrīd, saskaņā ar publisko informāciju, ir nodokļu parāds 49 330, 94 eiro apmērā.

Publiski izlasāms, ka 2018. gada 20. augustā uzņēmuma saimnieciskā darbība ir apturēta, balstoties uz Valsts ieņēmumu dienesta (VID) lēmumu.

Kandidējot parlamenta vēlēšanās, Petere kā savus mērķus norādīja veselības aprūpes birokrātiskā aparāta, dokumentācijas pārskatīšanu un medicīniskās aprūpes pieejamības veicināšanu.

natalja marcenko jodko
Nataļja Marčenko-Jodko

Pietiekami mīklaini gan ir pašas jaunievēlētās Saeimas deputātes Nataļjas Marčenko-Jodko priekšvēlēšanu laikā definētie mērķi.

Viņa grasoties ar “visbargākajiem līdzekļiem” cīnīties pret “dubultajiem standartiem”. Saeimā viņu ievēlēja ar 30 322 balsīm, 3408 plusiem un 258 svītrojumiem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


16
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Muļķības triumfs
Muļķības triumfs

Vai LV ir reāla valsts, kas nezog nodokļu maksātāju naudu? Varbūt mani piespiedīs ārstēties pie šamaņiem, lietot urīnterapiju un homeopātiju? Nākotnē uzspiedīts viduslaiku pesteļus? Šāds absurds turpina attīstīties un tas norāda par valdības pilnīgu nespēju kaut ko sakārtot. Tas parāda arī reālo morālo degradāciju nevis “Rietumeiropas vērtības”. Tas salašņu un divkošu bars jāpatriec, ja nespēj ieviest kārtību. Man ir kauns, ka mēs izmetam nodokļu naudu, bet veselībai (onkoloģijai, smagām ciešanām) nepietiek, izglītībai nepietiek.

nost krievnaZZZismu !
nost krievnaZZZismu !

Tā Marčenko-Jodko izskatās kā no Āzijas ieradusies. Vismaz vārdu varēja nomainīt.

Dainu tēvs
Dainu tēvs

“Jods” latviski nozīmē – velns.

Ha Ha
Ha Ha

Parasti ukraiņu uzvārdi, tāpat kā vārds!

Jautrīte
Jautrīte

Vai tu esi no Stalino?

Ha Ha
Ha Ha

Nu tak, Krievijas musulmaņiem karš Ukrainā esot Svētais pret fašistiem, LGBT apvienību, sātanismu, kas izsludināts 25. maijā, musulmaņu mullu saietā. Mums vēl neviens sevi nav nosaucis par fašistu, bet nākamie divi mums ir.

Ijabs
Ijabs

Lembergs, Meroni, opozicionāri, pozicionāri, … . Tikai raganas Ventspilī vēl trūka!

zilākalna marta
zilākalna marta

Tāda diletante vien ir

navigacija
navigacija

Šajā kāpostu galvu laukā te brīnišķīgi ierakstīsies arī kāds Baltenis. Ja reiz noziedzīgā kaimiņzeme ir savs jenotiņš, te bez īpašās psiholoģiskās palīdzības neiztikt… vismaz divās pogās orientējoties

dumjš kariņš un vēl dumāks levits
dumjš kariņš un vēl dumāks levits

Tas nozīmē, ka Latvija slīkoņu ziņā joprojām pirmajā vietā

Kate
Kate

Kariņam vienīgā cerība uz profesionālo raganu , lai Latvija neturpina grimt nabadzībā !

kariņš
kariņš

Bet labi, ka tāda ir. Varēs visu vainu novelt uz viņu

progresīvie deģenerāti
progresīvie deģenerāti

Ko tu dari stabilitātē? Nāc uz progresīvajiem

raganis levits
raganis levits

Cērtams koks. Vaidzētu viņu iebāzt satversmas tiesā pie pārējām

Rinka
Rinka

Jā, jā. Raganas vainīgas pie tā, ka latvija ir nabadzīgākā valsts Eiropā. Nevis egīliņš un krišjānīts.

korekcija
korekcija

Ja tā būtu, tad vainīgie būtu boļševiki/krievnacisti no austrumiem.