RD deputātu bloks “Rīgai” aicina līdz ārkārtas vēlēšanām atstādināt Burovu un Radzeviču

Burovs-Radzevics

Rīgas domes deputātu bloks “Rīgai” nācis klajā ar aicinājumu ceturtdienas domes sēdē, kad tiks lemts par mēra Oļega Burova atstādināšanu, gāzt no amata arī pilsētas izpilddirektoru Juri Radzeviču (GKR).

“Ir pilnīgi skaidrs, ka beidzot šis cirks tiks izbeigts un Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas ir neizbēgamas! Tagad galvenais ir nepieļaut to, lai viena politiskā partija, kura ar viltu palikusi pie varas, atlikušos mēnešus līdz jaunajam domes sasaukumam izsaimnieko Rīgu!

Aicinām šodienas domes sēdē, kad lemsim par Burova nocelšanu no mēra krēsla, nocelt arī GKR (valdes locekli) pilsētas izpilddirektoru, kurš vienpersonīgi atbild par visām Rīgas domes kapitālsabiedrībām!

Lai mazinātu risku, ka šajā laikā tiek noslēgti juridiski pareizi, bet rīdziniekiem klaji neizdevīgi līgumi, kā “Tīrīga”, “Rīgas Karte”, utt., aicinām Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju nekavējoties rīkoties un pēc iespējas drīzāk nodrošināt administratoru iecelšanu!”, teikts deputātu bloka “Rīgai” vadītāja publikācijā “Facebook”.

Ir pilnīgi skaidrs, ka beidzot šis cirks tiks izbeigts un Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas ir neizbēgamas!⛔️Tagad…

Gepostet von Oskars Putniņš am Donnerstag, 6. Februar 2020

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar