RD deputāte: Kāda jēga no Latvijas uzvaras, ja hokeja čempionātā nepiedalās Krievijas izlase?

Inna Djeri

Nebūs pārspīlēts, ja teiksim, ka vakar vakarā par Latvijas hokejistu uzvaru spēlē ar Šveices izlasi gavilēja visi gan klātesot, gan pie TV ekrāniem – fantastiskā atmosfērā Latvijas hokeja izlase otrdien “Arēnā Rīga” papildlaikā ar 4:3 uzvarēja Šveici un iekļuva pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā, kurā tiksies ar Zviedriju.

Taču Rīgas domes deputātei Innai Djeri, kā noprotams no viņas ieraksta “Facebook”, nav iemesla gavilēm par Latvijas hokejistu uzvarām pasaules čempionātā – Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas palīdze krievu valodā, pēc pieklājībai izspiesta tāda kā skāba smaidiņa: “Latvijas hokeja izlase ceturtdaļfinālā ir labas ziņas. Apsveicu!” norāda, ka patiesībā tās jau nav neko vērtas, jo “čempionātā nepiedalās īstie konkurenti – Krievijas hokejisti”.

“Latvijas hokeja izlase ceturtdaļfinālā ir labas ziņas. Apsveicu! Bet kāda jēga no visām šīm uzvarām, ja čempionātā nepiedalās Krievijas izlase? Patiesībā tāpēc es ne īpaši priecājos. Kā šie uzvarētāji pēc tam runās par savu balvu vērtību šajā Pasaules kausā, ja tajā nav galveno sāncenšu?” raksta Djeri.

Pie pēc Krievijas izlases sērojošās deputātes ieraksta ir milzums komentāru, kur vairums viņai piebalso. Kā komentāros raksta pati Djeri, visus “latviešu plašsaziņas līdzekļu informācijas apzīmogotos rusofobus” viņa ir nobloķējusi, atbildot vienīgi dažiem – “es esmu deputāte, un kas tādi esat jūs”..,

Inna Djeri ir Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas palīdze un kopš 2021.gada arī Rīgas domes deputāte, ievēlēta no Latvijas Krievu savienības saraksta. Darbojas Mājokļu un vides, kā arī Satiksmes un transporta lietu komitejā. Kandidēja arī siltu vietiņu 14.Saeimā, taču viņas pārstāvētās “Latvijas krievu savienības” saraksts vēlēšanās izgāzās.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


15
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Josifs
Josifs

Vārds un uzvārds tev jevrejisks. Ždanokas “tautas māsa”.

Josifs
Josifs

Šādi radījumi krievus vispār uzskata par mēsliem.
Latviešiem viņi netiek klāt…😂

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Diemžēl Latvijā vēl daudz okupantu atbalstītāju dzemdētie salašņas, kas strādā valsts, pašvaldību iestādēs.

Uzvara!
Uzvara!

RD šļura var tagad savus vārdus iebāzt sev un Jūrmalas x mēram ānusos, ja jau abi tā pa īstam neatbalsta L. hokeju un fantastiskos jauniešus, kas tepat izaug par pasaules ranga meistariem..

Badr Gari
Badr Gari

Zimbabve arī nepiedalās un ko? Raška vairs tur savu mūžu netiks, tāpēc nav ko tērēt laiku, jāmauc tik tālāk.

Vienalga
Vienalga

Un pareizi pateica. Es arī visiem paziņām, kas kko prasa vai sāk runāt par hokeju saku ka ja nav Krievijas, tāds pasākums neinteresē un nesekoju.

Rambo
Rambo

Tīri sportīgs modelis. Tikai to muti vajadzētu aizlīmēt.

Innai Ģeri
Innai Ģeri

Tu, acīmredzot, nedabūni diezgan sīvo un stīvo. Tā domā Rambo.

LIEMENIS
LIEMENIS

TAK JAU IEDEVĀM UTAINIEM PA PURNU PĒTERPILĪ. CIK TAD VAR! PIESMIET. TAGD VĒL UKRAIŅI ŠOS KRETĪNUS IZNĒSĀ …..

kurš kuram tur iedeva
kurš kuram tur iedeva

Pēc ukraiņu un LV mediju ziņām tad ukraiņi visu laiku uzvar. Krievu info telpā var apskatīties gan video gan bildes, kā ukraiņiem Belgorodā beidzās diversija. Cik ASV bruņumašīnas atstājuši krieviem, prettanku ieročus, munīcijum un kādas kaudzes ar savējo līķiem. Savukārt delfos šodien raksts kā krievu rotu esot uzvarējuši :D:D un pašiem esot minimāli zaudējumi. Ukraiņiem notiek nepārtraukta mobilizācija. Laikam jau sāk parādīties problēmas ar mobilizējamo resursu ukrainā, ka briti jau sāk meklēt algotņus priekš Ukrainas Ziemeļāfrikā un tuvējos austrumos Pretī ja paliek dzīvs, sola uzturēšanās atļauju Eiropā.

ebio
ebio

Vecā tante Inna kremlinu propogandu pārskatījusies. Vai arī konkrēti saņem vatņiku piķi par propogandas izplatīšanu. Urlām urlu valoda.

Pelēns
Pelēns

Ticamāk, ka otrais pieņēmums ir pareizs. Latvijā kremliniem radīta viegla augsne iekļūšanai Saeimā un pašvaldību deputēšanā.

Opijs tautai
Opijs tautai

Es sportus un visādas mūsdienu “maize un izklaides tautai” versijas neskatos, bet redzu pretrunas pašu sludinātajās “vērtībās”. Tak visu laiku paši sludina, ka sports itkā neesot saistīts ar politiku. Varbūt pirms 100 gadiem tā arī bija, bet mūsdienās sports = politika. Kā tad to var nosaukt, kad no skapja izlīdis ārlietu ministrelis norauj citas Valsts karogu, tieši kaut kāda sporta čempionāta laikā? Kas tas tāds par gājienu bija? Tieši tas pats notiek tagad, vismaz pašiem liekās ka baigi soda “nepaklausīgo” Krieviju? Tā itkā Krievija dēļ kaut kāda šejienes “opija tautai” mainītu savu ārpolitiku? Tāds naivums! Daudziem te smadzenes par vāju,… lasīt vēl »

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Mazā Šveice uzvarēja Šveici. Lielajai Šveicei dalība liegta

Savējie
Savējie

šitais šoreiz vienīgais labais , ha-ha..