Radzevičs atstāj Rīgas izpilddirektora amatu

Pēc abpusējas vienošanās līdzšinējais Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs (“Gods kalpot Rīgai”) atstāj amatu Rīgas domē, informē Rīgas domē.

Radzeviča iesniegto atlūgumu piektdien, 3. aprīlī, pagaidu administrācija izskatīja attālinātās domes sēdes laikā un pieņēma. Radzevičs pārtrauks darba attiecības ar pašvaldību no 6. aprīļa.

Radzevičs Rīgas izpilddirektora krēslā aizvadījis 11 gadus, kopš 2009.gada. Visu šo laiku pārstāvējis Rīgas varas partiju “Gods kalpot Rīgai”. Politisko piederību Radzevičs iepriekš minēja kā galveno iemeslu patriekšanai.

“Saruna mums ar galveno administrācijas vadītāju notika septiņas minūtes. Man tika piedāvāts izvēlēties – vai es dodos atvaļinājumā līdz vēlēšanām, vai arī es tikšu atstādināts. Uzskatīju, ka atvaļinājumā ārkārtējās situācijas laikā es nevaru doties. Rezultātā es esmu atstādināts. (..) Par kaut kādiem nepadarītiem darbiem vakar septiņu minūšu laikā runas nebija (..),” iepriekš teica Radzevičs. Par savu darbu viņš līdz šim neesot saņēmis aizrādījumus. 

Radzevičs ir partijas “Gods kalpot Rīgai” valdes loceklis un gaidāmajās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās plāno startēt no šī saraksta ar otro kārtas numuru.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
polka
polka

Nu cik tad ilgi var- te sen bija jābūt kādam dāmu klubiņam,lai taču feminismam būtu tāds vēl viens atbalsta punkts