“Progresīvie” Saeimas vēlēšanās startēs vieni; partijai pievienojies arī epidemiologs Ņikita Trojanskis

Partija “Progresīvie” 14. Saeimas vēlēšanās startēs neatkarīgi, proti, neapvienojoties kopīgā vēlēšanu sarakstā ar citu politisko spēku, nolemts partijas kongresā sestdien, 2.aprīlī. Tāpat kongresā apstiprinātas partijas programmas vadlīnijas nākamajām Saeimas vēlēšanām.

Iepriekšējās Saeimas vēlēšanās Progresīvie nepārvarēja piecu procentu barjeru.  Daudz labāki rezultāti Progresīvajiem bija Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās, kurās, startējot kopā ar partiju apvienību “Attīstībai/Par”, izdevās iegūt 26,14 procentu rīdzinieku atbalsta. Tomēr šoreiz pieņemts lēmums iet savu ceļu.

“Mēs apzināti veidojam, augam pakāpeniski.

Iepriekšējās Saeimas vēlēšanās spērām pirmo soli, lai iegūtu valsts finansējumu, tādā veidā kļūtu pašpietiekama organizācija. Šobrīd mēs redzam, ka “Progresīvie” spēruši vairākus soļus uz priekšu, lai pieteiktu sevi nacionālā līmenī,

pulcējot ap sevi spēcīgas personības līderus un piedāvājot ļoti pārdomātu programmas piedāvājumu,” sacīja partijas  „Progresīvie” valdes loceklis, Rīgas domes frakcijas vadītājs Mārtiņš Kossovičs.

Progresīvie programmā uzsvaru liks uz vairākām jomām – sociālo drošību, veselības aprūpi, enerģētiku, izglītību un citām.

Kossovičs stāstīja, ka partija sapulcējusi vairākus domubiedrus jeb padomdevējus no dažādām nozarēm.

“Viens no zinošākajiem labas reputācijas cilvēkiem ir konkurences eksperte Skaidrīte Ābrama, tāpat starptautiskās politikas eksperts Andris Sprūds, ekonomists Kaspars Briškens, kurš izstrādā “Rail Baltica” projektu, epidemiologs Ņikita Trojanskis.”

Kossovičs, norādīja, ka nosauktajiem pievienosies arī citi “apolitiski cilvēki, kuri nav partijas biedri, taču nāk ar savām idejām un pārstāv līdzīgas vērtības”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Stienis
Stienis

:)))))) Es reāli ierēcu! Nekas jautrāks šogad vēl nebija lasīts. Un epidemiologs arī būs! :)))))

Māris Zālītis - Ķuzulis (Baumanis)
Māris Zālītis - Ķuzulis (Baumanis)

Kur problēma? Ir krieviski runājošo ēbreju partija – Latvijas krievu savienìba. Tagad ir arī latviski runājošu ebrēju partija – Progresīvie. Jauniešu infantīlisms! Visu Latvijai! Visu Rosijai! Visu Izrēlai! Visu Ukrainai!

sīkais smerdelis pļešs
sīkais smerdelis pļešs

Ļoti simpātiska partija.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Rašisms — krievu fašisms — ir 21. gadsimta mēris. Lai gan rašisms bija sastopams krietni senāk, tad to sauca par imperiālismu, cara absolūto monarhiju, vēlāk par cara patvaldību un visbeidzot par komunismu.
Mūsdienu rašisms ir pareizticīgo baznīcas kulta un militāra kulta apvienojums.
Ar cieņu pret daudzdievību un Slāvu Dieviem, Skolnieciņš
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

levitkucins
levitkucins

Tu vēl laikam tikai mācies. Skolnieciņš. 9. klases lìmenis. Patiesībā drusku jābeidz melot. Dievi tur ņepričom. Rosijaņu šovinisms ir komunistu un marksistu apvienojums. Viņi viens otru nemīl. Tāpat kā Latvijā starp citu. Tikai tur specifika tāda, ka komunisti ir no kgb spārna, bet marksisti protams – judofīli. Gan vieniem, gan otriem ir daudz aģentu, šestjorku, noderīgo idiotu, dibena bučotāju – žurnanālistu utt

Skolnieciņš
Skolnieciņš

”Dievi tur ņepričom.” Ebreju cilts Dievs Jahve (Dievs Jehova) jeb Bībeles viltus Dievs ir pričom, jo pareizticīgo baznīca aktīvi pielūdz un propagandē kristiešu Dievu. Par lielu nožēlu nākas atzīt, ka Slāvu Dievi mūsdienu Krievijā ir aizmirsti un aizliegti. Krievijā nav ticības brīvības.
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)

Feģa
Feģa

Baigie fruchti tur salasījušies.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Sara Abrahama ir lobēšanas eksperts. Izprot labi situāciju. Kopumā cienījams politiķis.

padumjais kažociņš
padumjais kažociņš

Aptieku mafijas sapnis

uz grunti
uz grunti

Vai tiešām ir pamats domāt, ka sabiedrība jau tik strauji ir nolaidusies, ka te kaut 1% šītie tukštaurētāji savāks? Pilnīga diagnoze sabiedrība te gan vairs daudz nav vairs kur grimt