Prezidents pārvests uz “Stradiņiem”; sīkākas informācijas joprojām nav

prezidents Raimonds Vējonis

Valsts prezidenta kanceleja ir izmainījusi savu nostāju un atteikusies no pozīcijas, ka prezidents turpina pildīt pienākumus arī no slimnīcas palātas, taču lai noveltu no sevis atbildību par reti nemākulīgu komunikāciju paziņojusi, ka informāciju par Raimonda Vējoņa veselības stāvokli turpmāk sniegs ārsti, it kā mediķiem, nevis Valsts prezidenta kancelejai, būtu jābūt kompetentiem jautājumos par to, cik un kādu informāciju sabiedrībai ir jāzina par Valsts prezidentu.

Prasīt no ārstiem pildīt Valsts prezidenta komunikāciju dienesta uzdevumus ir ne tikai neprofesionāli, bet arī neētiski.

Sliktākais šādās situācijās nepārprotami ir nevis kaitējums no pašas konkrētās neveiksmīgās komunikācijas, bet gan biedējošā nedrošība, kas rodas, iedomājoties, cik katastrofāls valstij varētu būt tik neprasmīgas Valsts prezidenta komandas darbs īstas krīzes gadījumā.

Komanda, kas nespēj vadīt tipveida situāciju, nez vai spēs vadīt nopietnu krīzi.

Izvērtējot Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa veselības stāvokli, ārsti šodien nolēmuši turpmāko prezidenta ārstēšanu veikt Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā atbilstoši tās profilam.

Valsts prezidentam nepieciešami papildu izmeklējumi un darbības tālāka infekcijas riska novēršanai, informē mediķi. Sabiedrībai nozīmīgo informāciju par prezidenta veselības stāvokli pēc vajadzības sniegs slimnīcas atbildīgie speciālisti, šodien vēstīja aģentūra LETA

Lai veltītu visus spēkus un uzmanību atveseļošanās gaitai, ar trešdienu, 20.janvāri, Valsts prezidenta pilnvaras uz slimības laiku uzticētas Saeimas priekšsēdētājai.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar