Prezidenta kanceleja konkursā par pusmiljonu eiro meklē komandējumu nodrošinātāju

Egils Levits

Valsts prezidenta kanceleja izsludinājusi konkursu ceļojumu aģentūru sniegto komandējumu nodrošināšanas pakalpojumiem ar paredzēto līgumcenu 550 000 eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja interneta vietnē publicētā informācija.

Iepirkuma priekšmets ir visa veida transporta biļešu rezervēšanas un piegādes servisa nodrošināšana un ceļojumu apdrošināšanas nodrošināšana kancelejas organizētajiem komandējumiem un darba braucieniem un speciālo reisu lidojumu nodrošināšana.

Kopējā plānotā līgumcena līguma darbības periodā nepārsniegs 555 000 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. Konkursa nolikumā norādīts, ka pasūtītājam līguma izpildes laikā nav pienākuma apgūt visu norādīto plānoto līgumcenu. 

Līguma slēgšanas tiesības piešķirs tikai tam pretendentam, kurš būs iesniedzis konkursa nolikuma prasībām atbilstošu piedāvājumu un kuru atzīs par saimnieciski visizdevīgāko, vērtējot tam piešķirto punktu summu.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
VVF
VVF

Es piesakos !

Tikai durē ir tas spēks
Tikai durē ir tas spēks

Man vienam liekas, ka te kkas šajā mūsu 37% Valstelē nav kartībā? :) un paliek tik Struntigak?

Eva
Eva

Kur tad nu sataisījies, vai tiešām domā visu laiku tikai braukāt pa pasauli uz citu rēķina. Nodokļu maksātājiem tā nodokļos nomaksātā nauda arī pašiem labi noderētu, bet….

Auseklis
Auseklis

Vai tad kanceleja to nevar izdarīt , šo pusmiljonu atdodiet medmāsu algām !

Anita
Anita

Vai prezidenta Kanceleja nevar pievienoties tai ceļojumu aģentūrai, kas organizē komandējumus Saeimas locekļiem. Vai lūzeram vajag savu personīgo ceļojuma kompāniju. Latvija ir maza un nabadzīga valsts un to prezidentam vienmēr vajadzētu paturēt prātā, domājot par kādām īpašām greznībām.