Politiskās spēles un biznesa intereses pāri cilvēku dzīvībām, man tas nav pieņemami – Mičerevskis paziņo par izstāšanos no “Latvijas Attīstībai”

Māris Mičerevskis

Rīgas domnieks Māris Mičerevskis publicējis paziņojumu, ka nolēmis izstāties no partijas “Latvijas attīstībai”.

“Ejot politikā, es neloloju lielas cerības, ka viss būs godīgi un labi. Taču es arī negaidīju, ka var būt tik totāla savu interešu stādīšana augstāk par valsts un tautas interesēm. Sevišķi šajā Covid-19 krīzes izraisītajā laikā.

Politiskās spēles un biznesa intereses pāri cilvēku dzīvībām – man tas nav pieņemami.

Tas man lika pieņemt šo lēmumu – izstāties no partijas “Latvijas Attīstībai”,” pauž politiķis savā video uzrunā.

Jā, partijā ir ļoti daudzi labi un dedzīgi godīgi biedri, kuri partijā iestājās līdzīgi kā es, ideālu vadīti. Taču jau gadiem ilgi šie cilvēki tiek vazāti aiz deguna, un aiz šķietamajiem kopīgi izraudzītajiem ideāliem tiek maskētas biznesa intereses. Šie ideālisti, godīgie partijas biedri tiek izmantoti tikai kā izkārtne uzņēmumam, lai to varētu saukt par partiju.

Par šo soli – izstāties no partijas – es domāju jau kādu laiku, tāpēc vairs nekandidēju uz partijas valdi, kurā biju vairākus gadus. Un šajos gados es sapratu, ka caur valdi nekas nav panākams.

Šodien, redzot, ka krīzes laikā partijas Attīstībai/Par valdes locekļi un partijas ietekmīgākie cilvēki nāk klajā ar viena cilvēka rakstītu paziņojumu, lai aizstāvētu neveiksmīgi strādājošu ministri, pretī ietirgojot papildu ietekmi šim vienam cilvēkam, esmu pieņēmis lēmumu, ka nevaru vairs būt šādas organizācijas biedrs.

Izstājoties no partijas Latvijas attīstībai, es joprojām palieku Rīgas domes deputāts, lai turētu vēlētājiem dotos solījumus. Es turpinu atbalstīt Rīgas mēru Mārtiņu Staķi, kuram es uzticos. Un man ir īpaši svarīgi, lai tiktu īstenoti mūsu kopīgie plāni, lai mainītu Rīgu uz labo pusi, nevis, lai izmantotu Rīgu tam, lai atsevišķi cilvēki uz mūsu pilsētas rēķina varētu iedzīvoties.

Es saprotu, ka politika ir darbs komandā un bieži nepieciešams izdarīt kompromisus. Taču šiem kompromisiem kopīgajam darbam, par kuru visi tik daudz runā, ir jābūt tautas, pilsētas un valsts labā, nevis atsevišķu partijai pietuvinātu cilvēku labā. Ar savu soli es aicinu arī cilvēkus citās partijās vairāk darboties pēc savas sirdsapziņas, nevis pakļauties atsevišķu ietekmīgu kardinālu politiskajām spēlēm.”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā minēto tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Bet protams
Bet protams

Tas ir tikai săkums Pùces bandas atmaskošanai !

Ielikteņu dzīres mēra laikā
Ielikteņu dzīres mēra laikā

Kad Staķis sludinās solīto konkursu uz izpilddirektora amatu. Vai arī edgariņa zalpētere tur iesēdusies uz mūžīgiem laikiem?

kakls
kakls

Labāk vēlu, nekā nekad… ar laiku gan kaut kas sāk pielekt, kur iepinies cīņā par vietu pie siles… ne tur nokļuvis