Politikā nolēmis doties melu ziņu ražotājs Niks Endziņš

kriminālziņas

Nepatiesu ziņu veidošanā un publicēšanā apsūdzētais Niks Endziņš novembrī tika atbrīvots no apcietinājuma, un nu viņam ir jauni plāni – startēt politikā. 

Šobrīd Endziņš strādā ātrās ēdināšanas restorānā Hesburger, taču pavisam drīz plānojot oficiāli dibināt savu apģērbu zīmolu un iestāties politiskajā partijā.

“Ar mani sazinājās Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija (LSDSP) un izteica piedāvājumu, kam es nespēju pretoties, jo es vēlos, lai Latvija kļūtu labāka. Pēc deputāta kunga lūguma esmu aizpildījis anketu, un tagad tikai jāgaida, kad visas durvis pavērsies,” atklāja Endziņš.

No apsmiekla viņš nebaidās – arī par Artusu Kaimiņu cilvēki sākumā esot smējušies, taču pēc tam tāpat balsojuši.

Par melu ziņu ražošanu un cilvēku mānīšanu apsūdzētais Endžinš paudis jau kaut kur dzirdētus tekstus, ka “Latvijas iedzīvotāji vergo Latvijai” un viņš  vēloties kļūt par “politiķi, kurš ne vien sola, bet arī kaut ko dara”.

“Mans pieredzes trūkums šajā ziņā ir pat pluss. Neviens nepiedzimst par politiķi. Kā nekā ir tāds teiciens: “Par prezidentu nepiedzimst, par tādu izaug”. Noteikti gribu panākt, lai par politiskiem procesiem sāktu interesēties jaunieši. Esmu daudz darbojies šovbiznesā, tādēļ uzskatu, ka ar savu pieredzi man izdosies uzrunāt jauniešus, pareizāk sakot, jauno vēlētāju auditoriju,” ir pārliecināts Endziņš.

Interesanti, ka Endziņa izteikumus LDSP priekšsēdētājs Jānis Dinevičs nevarēja apstiprināt. Turklāt norāda, ka par Nika Endziņa aicināšanu partijas rindās neko nav dzirdējis. “Es viņu katrā ziņā neesmu aicinājis un tādu kungu nepazīstu. Ir iespējams, ka ar viņu ir runājis kāds no 600 ierindas biedriem. Bet varu pateikt vienu – partijas vadības lēmums par viņa pievienošanos LDSP nav bijis,” norāda Dinevičs.

Šobrīd Endziņš strādā ātrās ēdināšanas restorānā, jo tiesā viņš solījis, ka pēc atbrīvošanas strādās oficiālā darba vietā.

“Es speciāli izvēlējos šo darbu, jo esmu atpazīstams jauniešu vidū un ne tikai. Dienā Hesburger apgrozās simtiem cilvēku, un katrs otrais mani pazīst. Tādā veidā es katram cilvēkam, kas mani pazīst un zina, kas es esmu, pierādu to, ka es esmu mainījies un iztiku varu pelnīt, arī strādājot oficiālā darba vietā nevis nodarbojoties ar [viltus] ziņu portālu biznesu. Esmu redzējis dažus komentārus sociālajā vidē, ka daudzi mani apsmej, bet man tas dzīvot netraucē! Un ziniet, ko? Šis restorāns nudien nav sliktākā darbavieta, jo darbs ir ļoti viegls un algas, godīgi sakot, pievilcīgas!” smej Endziņš.

 

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: apollo.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
mikā
mikā

Kaimiņš., Kivičs., tagad šis…. Vai tiešām tik ļoti nevēlamies paši savu valsti? Kaut jāsaka, jaunā paaudze viegli spējīga nolaist podā visu, kas iepriekš normāli funkcionējis. Nepieminēšu visu to bardaku medicīnā, satiksmē… Tāds Neids ne tik nesalabos to, kas jau sabojāts.

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Lieliski. Tādi varētu būt nākošās Saeimas deputāti, ja izdara pieņēmumu, ka Latvijas politika nekontrolēti turpinās de-evolucionēt.