Policija atteikusies sākt kriminālprocesu par ugunsgrēku, kurā cieta deputāts Kaimiņš

Artuss Kaimiņš

Valsts policija atteikusies sākt kriminālprocesu par ugunsgrēku, kurā 2019.gada nogalē cieta Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.

Saistībā ar ugunsgrēku Rīgas Brasas iecirknī bija sākta resoriskā pārbaude. Pārbaudes rezultātā pieņemts lēmums par atteikšanos sākt kriminālprocesu, jo netika konstatēta ļaunprātīga dedzināšana, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Ekspertīze gan netika veikta, taču policija pieņēma paskaidrojumu no cietušā.

Jau ziņots, ka 2019.gada decembra sākumā dzīvokļa ugunsgrēkā Rīgas centrā cietis Saeimas deputāts Kaimiņš.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) toreiz informēja, ka VUGD saņēma izsaukumu par to, ka kādā daudzdzīvokļu ēkā Rīgā izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka deg viens no ēkas dzīvokļiem. Glābēji no sadūmotās ēkas evakuēja septiņus cilvēkus, no kuriem divi bija cietuši un tika nodoti mediķiem. Kopējā degšanas platība bija 40 kvadrātmetri.

Kaimiņš toreiz presei pastāstīja, ka īrētā dzīvokļa guļamistabā no lampiņām aizdedzies putu matracis. Cenšoties to izmest pa logu, deputāts guvis roku apdegumus, bet spējis evakuēties no dzīvokļa.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: tvnet

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Artuss
Artuss

Ko pamuļķi tiesāt.Gudrāks jau viņš nepaliks.