Petravičas viedoklis saistībā ar ST lēmumu par viendzimuma pāru tiesībām raisa “sprādzienu” tviterī

Ramona Petraviča, foto Saeima.lv

Satversmes tiesa (ST) vakar par neatbilstošu Satversmei atzina likuma normu, kas viendzimuma pāriem pēc bērna piedzimšanas neparedz tiesības uz atvaļinājumu. Labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) Satversmes tiesas lēmumu nosaukusi par “apdraudējumu ģimeniskajām vērtībām un izpratnei par tradicionālu ģimeni”, līdz ar to radot viedokļu sprādzienu mikroblogošanas vietnē “Twitter”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā minēto tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


9
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
miroslavs
miroslavs

Cieņu krietnajai kurzemniecei kas nebaidās teikt patiesību augstākajā līmenī par spīti sodomistu agresīvajam spiedienam visās sabiedriskajās un valsts struktūrās. Pederastu sātanisti var iet ieskrieties,nekas viņiem neizdosies, Dievs ir varens!

oto
oto

Cik daudz stulbuma par stulbu tēmu

Mūsu Latvija Neaizkakāta
Mūsu Latvija Neaizkakāta

Cilvēks nav suns. Pareizi, ka malacis! Ļoti daudziem ticība neļautu respektēt, akceptēt “visādus iznīcinošus mēslu likumus”, lai savā sodomijā ņemās pagrabos vai savu pilsētiņu, geto uzceļ un dzīvo tur pēc saviem “ticības” principiem.

Top
Top

P.S. Ģeogrāfiski ir valstis, kur brauc pa pretējo pusi – emigrējiet uz turieni un brauciet! Latvijā ir braukšana pa labo pusi un tiem, jas brauc pretēji, nebūs “okay” sprieduma.

Mūsu Latvija Neaizkakāta
Mūsu Latvija Neaizkakāta

Malacis!

Vilks
Vilks

Te nu piekrītu Petrāvičai.1000%

termīts
termīts

Petraviča malacis. Pateica to, ko domā tautas lielākā daļa, bet ko no samulsuma un apjukuma nevar pateikt citi politiķi kuri domā līdzīgi. Kā nu ne, mūsu ( vai tagad vairs tiešām mūsu) ST tā nolēmusi. Viņi taču guru, dzīvi “klasiķi” , viņi nekļūdās. Bet nekļūdās tas, kurš neko nedara.

Valdis
Valdis

Apsveicu Ramonu ar cīņu pret sorosistiem , kas iznīcina neatkarìgas valstis !

bezkompromiss
bezkompromiss

Dabai ir tiesības kļūdīties…. bet ne visas šādas atkāpes īpaši akcentējamas, tajā skaita nododot lielu nozaru pārvaldību un vadīšanu valstī