Petravičai šķiet aizdomīgi, ka mazuļi slimo tieši vasarā, kad slēgti bērnudārzi – vecāki, iespējams, krāpjas

Ramona Petraviča

Labklājības ministrei Ramonai Petravičai (KPV LV) izteikusi aizdomas, ka vasaras mēnešos vecāki “uz bērnu rēķina” nepamatoti izmanto slimības pabalstus.

Kā intervijā LTV raidījumā “Rīta panorāma” sacīja ministre, izmaksāto slimības pabalstu skaits nemitīgi aug, īpaši pieaug mazo bērnu saslimšanas gadījumu skaits vasarā, kad ir slēgti bērnudārzi.

Pēc ministres sacītā, pastāv jautājums, kādēļ šo pabalstu skaits pieaug tieši šajā laikā. “Acīmredzot arī vecākiem nav, kur šos bērnus likt. Un tas, iespējams, tiek izmantots kā papildu apmaksāts atvaļinājums,” sacīja Petraviča.

Viņa gan piebilda, ka šis jautājums vēl ir jāanalizē kopā ar veselības ministri.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook , Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Abra
Abra

ja rādās, tad jāpārmet krusts (tautas paruna) Izskatās, ka atkal Saldū bijusi, ar tantukiem uz soliņa pasēdējusi, klačiņu pasitusi… un tad dalās jaunākajiem baumu biroja atklājumiem. Varbūt vajadzēja pailkt un noklausīties līdz galam, un rīt atkal? Lieki netraucētu nevienu ar savām īpašajām atklāsmēm. Arī ministrija varētu atgriezties pie darba

Loti slikti
Loti slikti

apmierinata sieviete izskatas:)))))))))

Suse
Suse

gan jau , ka vienkāršāk ministrei būtu aizlidot pie Asada un dabūt tās indīgās gāzes un uzlaist virsū gan alkatīgajiem senioriem, gan ēst gribošajiem bērniem un viņu mammiņām – tāds daudz cilvēciskāks risinājums , nevis šitā lēnā un ilgstošā badināšana un mirdināšana un valsts resursu lieka tērēšana

Kekss
Kekss

Un Kariņš ar savu viltīgo komandu tikai priecājas, kā atkal varēs apmuļķot KPV pamuļķīšus. Liekas, ka viņš speciāli provocē KPV ministrus meklēt dažādus risinājumus, jo ir skaidri pārliecināts, ka viņi atradīs tādus, kurus atceļot Kariņš būs baltā zirgā, bet KPV pajoliņi pakaļā…

Cepums
Cepums

Labklājības ministre laikam nav sapratusi savu misiju – labklājības celšanu, tik vien demonstrē, kā sīkmanīgu kapeiku skaitīšanu.

nazis
nazis

Ja nav iespējams paņemt normāli brīvdienas bērnu pieskatīšanai, tad ir jāmeklē iespēja slimības lapai. Ne jau dēļ tā pabalsta, kas tik ļoti uztraucis ministri, vecāki tādu ceļu izvēlas.

Elīze
Elīze

Bērni taču slimo. Ja maksā sociālo nodokli, tad slimības lapas pienākas.Visur saskata blēdības, lielākie blēži sēž augstos amatos. Tā kā paši neņemtu slimības lapas.