Petraviča mīlīgi iededz svecīti ar AAE vēstnieces ģimeni – vai viena mājsaimniecība?

Stundu pēc Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa svētdienas vakara tiešraides uzrunas sabiedrībai, kurā solīja rosināt pagarināt Covid-19 dēļ noteikto ārkārtējo situāciju, kā arī ieviest stingrākus ierobežojumus, labklājības ministre Ramona Petraviča sociālajā tīklā “Facebook” publicēja fotogrāfijas, kurās redzama kopā ar Apvienoto Arābu Emirātu vēstnieci Latvijā Hanan Khalfan Obaid Ali Al Madhani un viņas dzīvesbiedru.

Facebook

Ministre mīlīgi piesēdusies cieši līdzās vēstnieces kundzei, roku rokā
iededzot pirmo svecīti Adventa vainagā. Arī sejas aizsargmaskas nevienam no attēlā redzamajām personām nav.

Kā saprast šādu atšķirību no premjera drūmā sacījuma “Draugi, nav labi” un attēlā redzamajiem “labajiem laikiem”? Vai ministrei Petravičai un AAE vēstnieces ģimenei ir viena mājsaimniecība?

https://www.facebook.com/ramona.petravica/posts/1795164693973640

Portāla Puaro.lv ir sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skolnieciņš no Pokaiņu meža
Skolnieciņš no Pokaiņu meža

Mani mīļie tautieši, necirtīsim Ziemassvētku egles mežā! Labāk atstāsim eglīti mežā, lai eglīte aug un priecē Dabas Māti. Mēs visi esam Dabas Mātes bērni, tāpēc katram no mums ir tiesības uz dzīvību. Dabas Māte ir mūsu Radītāja. Dabas Māte mūs mīl. Cienīsim dzīvību, kuru mums devusi Dabas Māte. Neatņemsim dzīvību eglītēm, ļausim tām dzīvot, plaukt un zelt! Saudzēsim kokus – Dabas Mātes bagātību. Mīlēsim visu dzīvo dabu! Iepriecināsim Dabas Māti ne tikai ar vārdiem, bet arī ar darbiem. Iedegsim uz galda zaļu svecīti par godu Dabas Mātei. Aizlūgsim Dabas Māti par mūsu tautas labklājību. Lai Dabas Mātes svētība ienāk katrās… lasīt vēl »

atmata
atmata

Ko padarīsi ar to ierobežoto krociņu skaitu- ne te nojausmas par kontaktēšanos attālumu, ne kaut kādu pieklājības normu. Ko tas Knariņš tur var spriedelēt un lemt, ja paša ministres pilnīgā pofigismā savās kūtiņās dara ko grib? Tad legalizēs to Orvela fermu…. lopiņu grupēšanu kastas? Neprasts tas valdības vadītājs….pagaidā, kamēr nesāk prasīt atkāpties nihilistiem no amatiem

Irēna
Irēna

Šķiet, ka no esošajiem ierobežojumiem netiek nekas pārkāpts: ciemos vēl nav aizliegts braukt, privāti pasākumi iekštelpās līdz 10 cilvēkiem. Maskas publiskās iekštelpās, mājās nav jānēsā. Kariņš tikai rekomendēja ciemos nebraukt bez vajadzības, bet starptautisko attiecību stiprināšana iespējams ir vajadzība.

Vilks
Vilks

Ministre pievērš arābus kristietībai un liekas kam vēl vairāk…..Tam maskas neder.

Nezinītis
Nezinītis

G