Petraviča: Pat mājās staigāju saposusies un augstpapēžu kurpēs

Ramonai Petravičai kļūstot par labklājības ministri, sabiedrībā uzvirmoja diskusijas ne tikai par viņas darbību politiskā, bet arī par reizēm, kā daudzi uzskata, ne gluži valsts amatpersonai atbilstoša ģērbšanās stila dēļ.

Lai gan kopš kļūšanas par ministri Petraviča rūpīgi piedomājot pie vizuālā tēla, viņas sociālo tīklu kontos joprojām ir fotogrāfijas, kuros viņa redzama peldkostīmā un tērpos, kuru darināšanai iztikts ar minimālu auduma daudzumu. 

Ramona Petraviča

Ramonas Petravičas sociālo tīklu kontos joprojām ir redzami krāšņi foto, kuros ministre pozē samērā pieticīgi ģērbta. Jaunākajā žurnāla “Ieva” numurā ministre paudusi savu viedokli, ko domā par šo daudzu kritizētāju aizrādījumiem, ka valsts amatpersonai nevajadzētu publicēt tik atklātus foto.

View this post on Instagram

Sun and sea….

A post shared by Ramona Petravica (@ramonapetravica) on

“Kad tikko nonācu Saeimā, mana friziere Saldū teica: “Ramona, tu tur uzradies un izjauci visu koptēlu un priekšstatus par to, kā jāizskatās deputātei – ka viņai jābūt korpulentai kundzītei ar brošu pie krūts. Šo to gan arī es esmu izmainījusi – piedomāju gan par dekoltē, gan svārku garumu, gan papēžu augstumu, bet par kundzīti ar brošu pie krūts joprojām neesmu kļuvusi un nekļūšu. [..]

Interesanti, kurš ir izdomājis, ka politiķei jāizskatās tieši tā: mati līdz pleciem, svārki līdz celim, papēžu augstums – daži centimetri un lūpas nedrīkst būt koši sarkanas? Kāpēc nevar būt citādi?” brīnās ministre.

Labklājības ministre Ramona Petraviča Strasbūrā, Vidusjūras Savienības Parlamentārās asamblejas (VSPA) 15. plenārsesijā

Petraviča piebilst, ka esot no tām sievietēm, kuras nevar pat iznest miskasti, ja nav uzkrāsojušas acis. Viņa pat mājās pa parketa grīdu staigājot saposusies un augstpapēžu kurpēs.

“Kādi komentāri man bija jādzird, kad ieliku bildes no ministres pirmā atvaļinājuma Ēģiptes pludmalē! Pat nebiju izģērbusies līdz peldkostīmam, bet cilvēki jau šausminājās, kā tā var, un uzskatīja, ka man jādemisionē. Vai tiešām cilvēkiem šķiet, ka deputātei vai ministrei pludmalē jāsauļojas treniņtērpā?!” neizpratni par cilvēku komentāriem neslēpj Petraviča. 

Visu interviju var izlasīt jaunākajā žurnālā “Ieva”.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


14
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
atradums
atradums

Tā īpaša daile un viedums- pa katru šuvi lauzās ārā Pilnīgs nesing spešal tīrradnis Tāda laime pastalniekiem! Tikia paši gudrākie vēlēja par šuņu budas partiju un tādas Dailes ministres atradās

Vāciets
Vāciets

Lai dīvānpirdēji un skauģi ieskatās spogulī! Vai neapnīk visus aprunāt?
Paldies dievam, ka ir tāda izskatīga sieviete!

Priesteris
Priesteris

Runā , ka nopirkusi nelielu mājiņu par 240 000 , forši !

mācītājs
mācītājs

sievietei pēc 50 gadiem nevajadzētu rādīt visu,bet piedomāt un izvēlēties piemērotu garderobi vidē kur jāstrādā
rubesa arī tizla gariem nagiem un vinkele NONSENS

Donāts Zilupe
Donāts Zilupe

un tā tante ķīniešu uzzīmētām uzacīm pierē zem krāsotajiem,spilgtiem,gariem sariem un visus māca dzīvot
mļās komuņagu dāmas,tv ēters nav šovs cirkū

ētikas eksperts
ētikas eksperts

lai ekrānā netusē -briesmīgi, resna un apcirptās aias griezums liecina ka veča iebraukusi auzās
nu pabriesmīga ētikas eksperte Aija Bau…..valoda kā tirgū pie siļķu mucas

Mjā
Mjā

Būtībā nav nekas piebilstams par augstpapēžu kurpēm pie mājas uzkopšanas,bet izliekot sevi publiskai apskatei soc tīklos,tomēr vajadzētu būt nedaudz paškritiskai un saprast,ka vairs neesi pirmā svaiguma un domātais efekts atsedz visus defektus.

Diemžēl
Diemžēl

Jā, šis ir tas bezcerīgais gadījums.
Droši var sacīt, ka meitene no laukiem var aizbraukt, bet lauki no meitenes nekad neaizbrauks.
Uzjautrinoši skatīties uz tādām pusmūža kundzītēm, kuras nesaprot, ka nav vairs bārbijas vecumā.
Vai tiešām viņai neviens nevar pateikt, ka darba vietā ir jāievēro lietišķais ģērbšanās stils, un pasaulē valsts amatpersonas uz darba konferencēm neierodas vakarkleitās.

Vilks
Vilks

Labāk par saprātu būtu runājusi.

Otto
Otto

Publiskās vietās ar pusizgāztiem pupiem neviena normāla sieviete ar pašcieņu nesēž.

Darba vara
Darba vara

Viss labi, bet tad nevajag mājas tērpa nākt uz darbu un darbā vispār ir jštrādā, nevis jādemonstrē prasme staigāt augstpapēžu kurpēs… citādi tad jau ir pavisam cits darbs

Andrīts
Andrīts

Es augstapēdenēs pat dušā eju… A kas?

Sandra
Sandra

Un es pat nevaru augspapēžu kurpēs nomazgāt logus!

Diemžēl
Diemžēl

Ups