Pavļuts turpinās būt veselības ministrs – Saeimā noraida demisijas pieprasījumu

Daniels Pavļuts

Saeimā šodien skatīja opozīcijas priekšlikumu par neuzticības izteikšanu veselības ministram Danielam Pavļutam (AP).

Ar 37 deputātu balsīm “par” un 53 balsīm “pret” demisijas pieprasījums tika noraidīts. Viens deputāts balsojumā atturējās.

Kā zināms, pārmetot Pavļutam neizdarību Covid-19 krīzē, Saeimas deputāti Māris Mičerevskis un Didzis Šmits sāka vākt parakstus par viņa demisijas pieprasījumu. Šo priekšlikumu parakstīja arī vairāki Zaļo un zemnieku savienības un partijas “Saskaņa” deputāti. Priekšlikumu par neuzticības izteikšanu D. Pavļutam iesniedza deputāti Māris Mičerevskis, Didzis Šmits, Edgars Tavars, Armands Krauze, Uldis Augulis, Viktors Valainis, Māris Kučinskis, Jānis Dūklavs, Ivars Zariņš, Artūrs Rubiks, Boriss Cilevičs, Vitālijs Orlovs, Jānis Krišāns, Edgars Kucins, Jānis Tutins, Valērijs Agešins, Ivans Ribakovs.

Saeima jau 16. septembrī balsoja par līdzīgu priekšlikumu un arī toreiz Pavļuts izturēja uzticības pārbaudi. Par Pavļuta atbrīvošanu no amata toreiz nobalsoja 34 deputāti, bet pret bija 50 parlamentārieši. Līdz ar to D. Pavļuts palika amatā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Tik mi
Tik mi

Tik grūti atrast prostitutes .Bet re! :)

Fedja
Fedja

Grūti laiki ministram

santīms
santīms

Ķieģelis paristu kaklā pirms došanās peldēt.