Pavļuts nekandidēs uz VARAM ministra amatu

Pavļuts

Iepriekš kā iespējamais VARAM ministra amata kandidāts ticis minēts arī „Kustība „Par!”” vadītājs Daniels Pavļuts

LTV raidījumā “Šodienas jautājums” Pavļuts norādīja, ka viņš neuztur un nevirzīs savu kandidatūru šim amatam. 

“Mana prioritāte šobrīd ir būt Saeimā, vadīt frakciju,” sacīja Pavļuts.

Ņemot vērā saspringto darbu pie valsts budžeta, kustība “Par!” atlika jautājumu par apvienības “Attīstībai/Par!” kopīga kandidāta virzīšanu uz vides attīstības un reģionālās attīstības ministra amatu, kas ir vakants pēc Jura Puces demisijas saistībā ar Rīgas stāvvietu caurlaides lietu.

Kustība “Par!” paziņojumā medijiem informēja, ka jautājumu par kandidātu uz ministra amatu atliek vismaz līdz brīdim, kad tiks pieņemts 2021. gada budžets. “Pašlaik darbs Saeimā pie tā pieņemšanas ir vissvarīgākais,”  norādīja kustība.

Kustība norādīja, ka Pūces atkāpšanās no amatiem valdībā, apvienībā un savā partijā ir adekvāts solis, uzņemoties atbildību par ētikas pārkāpumu un nepatiesību sabiedrībai un kolēģiem.  Tomēr partijas ”Latvijas attīstībai” bijušā biedra Māra Mičerevska pārmetumi par iespējamiem vērienīgiem pārkāpumiem ir nopietni un prasa pēc iespējas ātrāku izmeklēšanu, vainīgo sodīšanu un politiskas atbildības iestāšanos.

 “No patiesības par pagātni ir atkarīga apvienības nākotne. Viens ir skaidrs – ja nepārprotami apstiprināsies, ka apvienību veidojošās partijas ir sistemātiski pretlikumīgi finansētas, tālāka apvienības pastāvēšana būs neiespējama un kustība “Par!” to pārtrauks,” paziņojumā medijiem norādīja kustība.

“Pēdējo dienu satricinājumi prasa izvērtēt mūsu partijas un apvienības iespējamos ceļus nākotnē. Tāpēc “Par!” valde ir sākusi procesu, kura gaitā tiks izvērtētas visas iespējas iespējamai partijas un apvienības attīstībai.  Respektīvi, valde pēc rūpīgas apsvēršanas piedāvās izsvērtus variantus un apsvērumus apvienības attīstībai vai pārveidei,” teikts paziņojumā.  

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā minēto tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: LTV

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Eidis
Eidis

Pavļuts jau reiz demonstrēja savu vājo kompetenci EM, vēlreiz būtu jau katastrofa.

Līki
Līki

Tur zēnu nesapratsu ne tradicionāli orientētās pašvaldības, ne arī daža no zaļajiem biopurkšķētājiem