Partijas “Vienoti Latvijai” līderes 14. Saeimas vēlēšanās – “Brīvvalsts TV” diktores

Partijas “Vienoti Latvijai” 14. Saeimas vēlēšanu kandidātu saraksta līderes Rīgā un Kurzemē būs savulaik “Brīvvalsts TV” atpazīstamību ieguvušās diktores – attiecīgi Anita Mitriķe, kura ir SIA “Rīgas darbnīca” valdes locekle, un Madara Gobziņa, liecina Centrālajā vēlēšanu komisijā iesniegtais partijas deputātu amata pretendentu saraksts.

Vidzemē ar pirmo numuru startē SIA “Izvēles iespēja” valdes priekšsēdētāja Iveta Lauciņa, Latgalē – bezdarbniece ar augstāko izglītību uzņēmējdarbības vadībā Sandra Dzene, bet Zemgalē – pirmsskolas izglītības iestādes “Piejūra” skolotāja Santa Ķempele.

Rīgā no partijas saraksta kandidē arī VAS “Latvijas Loto” iekšējā auditore Kristīne Belverte, partijas valdes priekšsēdētājs Dainis Vītols, SIA “Gemoss” projektu vadītājs Rihards Treijs un citi.

Vidzemē uz Saeimu pretendē arī SIA “SafePro” valdes loceklis Sauļus Debesis, Vidzemē – SIA “Cuen” vadītājs Kaspars Strazdiņš un citi.

Latgalē kandidē arī SIA “Tgme” personāldaļas vadītāja Sanita Vanaga un SIA “369” tehniskais direktors Mārtiņš Osis.

Kurzemē startē arī friziere Iveta Kleinberga-Rupaine, SIA “M-Facade” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Zeidaks un bezdarbnieks Edgars Auziņš.

Zemgalē kandidē arī biedrības “Give and Get” valdes priekšsēdētāja Agnese Smirnova, SIA “Omsa” menedžere Inese Akulāne un SIA “Sanitex” tirdzniecības veicinātājs Artūrs Ikvilds.

14. Saeimas vēlēšanas paredzētas oktobra pirmajā dienā, sestdienā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skolnieciņš
Skolnieciņš

Šlesera partija ir sekta. :D

kucinas suteners levits
kucinas suteners levits

Kurš šitām ir suteners?

bondars
bondars

beibes

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Jo vairāk partiju jo labāk. Lohatronam būs būt. Kur aitas tur vilki, evolūcija jibiomatj, sociālais darvinisms, koalīcija he he

kloks
kloks

Uzreiz nāk šķērošanās prātā.