Parādnieks uz svētkiem ved nevis sievu, bet mīļāko

Imants Parādnieks

Nacionālās apvienības Saeimas frakcijas deputāts Imants Parādnieks Vispārējo Dziesmu un Deju svētku koncertu Daugavas stadionā apmeklēja kopā ar mīļāko, sava jaunākā bērna māti Litu Trakinu.

Imants Parādnieks ar savām sievietēm līdz šim bija visvairāk aspriestā persona politiķu vidū. Saeimas deputāts ir samērā izveicīgs, jo pratis uzturēt attiecības ar divām sievietēm – gan oficiālo laulāto draudzeni Dinu, gan ar ārlaulības bērna māti Litu. Vēl pirms tam Imantam bija arī ārlaulības attiecības ar vēl citu sievieti – Janu, ar kuru ir kopīgs dēls.

Īpaši jau priekšvēlēšanu laikā Parādnieks lielākoties sabiedrībā tomēr iziet ar oficiālo sievu Dinu. Taču, kā vēsta žurnāls “Kas Jauns”, apmeklējot Latvija valsts simtgades vienu no vērienīgākajiem pasākumiem – deju lieluzvedumu “Māras zeme” Daugavas stadionā politiķis līdzi bija ņēmis savu mīļāko Litu un abu kopīgo atvasi Reinardu, kas pasaulē nāca 2016. gada oktobrī.

Reinards ir Parādnieka sestais bērns. No sievas Dinas deputātam ir četri bērni – Hārdijs, Anete, Imants un Rihards, bet no kādreizējās mīļākās Janas viņam ir dēls Helvis.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar