“Par Jaunu Saskaņu” bijušais valdes loceklis: Partiju nozaga!

Jurijs Zuravlovs
Jurijs Žuravļovs (ekrānuzņēmums no video)

Ekscentriskais politiķis Jurijs Žuravļovs ir pārliecināts, ka partija “Par Jaunu Saskaņu” ir tikusi nozagta un par to ar iesniegumu vērsies Valsts policijā, vēsta Kompromat.lv.

Kā jau iepriekš rakstījām, “Antivakceri” pārņem prokrievisko partiju “Jaunā saskaņa” un ar nosaukumu “Tautas kalpi Latvijai” startēs vēlēšanās – Puaro.lv. Tagad izrādījies, ka šis partijas pārņemšanas darījums nav bijis īpaši godīgs.

Jurijs Žuravļovs /Foto: Kompromat.lv/

Šī gada 13.jūlijā Glorijas Jonānes, Jāņa Kuzina un Jurija Žuravļova
partijas “Par Jaunu Saskaņu” valdes locekļu pilnvaras tika izbeigtas amatus pameta, liecina “Lursoft” informācija.

“Mēs valdi nepametām, mums to nozaga! Mūs pierunāja to darīt, par to apsolot vietu kandidātu sarakstā 14.Saeimas vēlēšanām, un, visticamāk, visu laiku alkohola reibumā esošajam Jānim Kuzinam piesolīja arī naudu. Un Kuzins aizmuguriski vienkārši falsificēja valdes sēdes protokolu un partiju “uzdāvināja”! Es par to uzzināju nejauši no kāda paziņas, pārbaudīju reģistrā un tā izrādījās patiesība. Tagad esmu vērsies Valsts policijā ar iesniegumu par nelikumīgu darījumu,” stāsta Jurijs Žuravļovs.

Žuravļovs paudis sašutumu par bijušā partijas biedra Jāņa Kuzina negodīgo rīcību, nelietīgi izmantojot viņam uzticētās paraksta tiesības.

Savukārt iepriekš, 2.augustā, uz redakciju piezvanījis Jānis Kuzins un sūdzējies, ka neesot saņēmis naudu, kas solīta par partijas pārdošanu.

Kompromat.lv žurnālists Leonīds Jākobsons par šo faktu vērsies ar iesniegumu Ģenerālprokuratūrā.

Kā liecina dati Сrediweb.lv, uzreiz pēc tam, kad Kuzinam, Jonānei un Žuravļovam valdes locekļa pilnvaras tika izbeigtas, viņu vietu partijas valdē ieņēma Gaitis Lazdāns, Kristīne Lindenblate un Aivars Šmans. Tajā paša dienā partijas nosaukums tika mainīts uz TAUTAS KALPI LATVIJAI.

Kā jau vēstījām, kopš 13. jūlija partija “Jaunā saskaņa” pārsaukta daudz patriotiskāk – “Tautas kalpi Latvijai”, bet tās valdē Valsts drošības dienesta (VDD) redzeslokā nonākušo Žuravļovu, kā arī Jāni Kuzinu nomainījušas personas, kuru sejas ir uz biedrības “Tautas kalpi” furgona – Aivars SmansKristīne Lindenblate un Gaitis Lazdāns.

Avots: Kompromat.lv

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
izbrīnītis
izbrīnītis

Vai šī ir vienīgā ziņa no 16. augusta? Cits nekas svarīgs nav noticis?