Pagalam veca anekdote. Replika

Vēsturnieku atziņa, ka Kains nositis Ābelu par vecu anekdošu stāstīšanu, mani šoreiz no grūti ārstējamā niķa neatturēs.

Zvans pie durvīm. Vecis atver, uz sliekšņa nošņurcis vīrelis pelēkā putekļmētelī, papīrīti un ķīmzīmuli rokās. Grupenseksā piedalīsities? Es vai? Jūs! Un kas tur vispār piedalīsies? Nu es, jūs un jūsu sieva. Koa?!?!? Nu ja negribat, tad nevajag, mēs jūs svītrojam.

ZRP uzmetienam ar aicinājuma elementiem “lai tas kodols kur tas kodols, mēs ar saskaņu taisām valdību, un jūs taču neatteiksities no iespējas papremjerēt” Vienotība atbildēja ar vecās anekdotes scenāriju, kā tas nošņurkušais vīrelis ar sarakstiņu pie durvīm: davai taisam lielo grupenseksu! Ar jums, godātais jaunais pāri, un visiem pārējiem arī klāt. Ak negribat? Ak ZRP oligarhkāvji nevar ar ZZS? Un nacionāļi nevar ar SC? Nu tad mēs jūs svītrojam!

Anekdote nav holivudiska sāga ar finālu, kurā izklāstīts, kā kuram kas izveicies turpmākajā dzīvē, bet maz ticams, ka nošņurkušais vīrelis tika pie proponētā grupenseksa ar dzīvokļa saimnieka kundzi, bet bez paša saimnieka. Kā dzīve iegrozīsies latvju politikas supergrupņika rosinātājiem, redzēsim turpmākajās sērijās.

 

Autors: Mārcis Bendiks

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar