Pabriks un Ijabs pievienojušies partijai “Latvijas attīstībai”

Pabriks Ījabs

Politiskā partija Latvijas attīstībai (LA) informējusi, ka oktobrī tai pievienojušies vairāki jauni biedri, tostarp aizsardzības ministrs Artis Pabriks un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs.

”Esmu nolēmis aktīvi iesaistīties partijā, ar kuru man ir kopīgs redzējums par Latvijas valsts tālāko attīstību. Man simpatizē Latvijas attīstībai pārstāvētās klasiski liberālās vērtības un es ticu, ka šai partijai ir liels potenciāls Latvijas politiskajā arēnā,” savu lēmumu par pievienošanos LA skaidro aizsardzības ministrs Pabriks.

Eiropas Parlamenta deputāts Ijabs pievienošanos partijai skaidro sekojoši: ”Es vienmēr esmu vēlējies redzēt Latviju kā daļu no mūsdienīgas, attīstītas un iekļaujošas Eiropas. Ilgtspējīgas izaugsmes pamatā ir spēja rīkoties izšķiroši gan vieglos, gan arī grūtos laikos, saglabājot politisko vīziju par vēlamo mērķi nākotnē. Partija Latvijas attīstībai apvieno man simpātisku līdzsvaru starp ideālismu un praktisku rīcībspēju, un es novērtēju tās līdzšinējo darbu ilgtermiņa perspektīvas vārdā, nebaidoties īpaši svarīgos mirkļos rīkoties sabiedrības interesēs. To visspilgtāk apliecina valdībā iesāktās reformas, uzņemoties un veiksmīgi risinot valstiski nozīmīgus jautājumus.”

Kā zināms, tad ne aizsardzības ministrs Artis Pabriks, ne eiroparlamentārietis Ivars Ijabs nebija LA biedri, taču abi veiksmīgi startēja vēlēšanās no partiju apvienības Attīstībai/Par! saraksta, tiekot ievēlēti attiecīgi 13. Saeimā un Eiropas Parlamentā. 

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā pieminēto deputātu datus – izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook , Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Living Sacrifice "Inhabit"
Living Sacrifice "Inhabit"

No Šķēles pie Dž Sorosa, šim, vērtību sistēma pilnīga trubā! Būs interesanti, ja arī 2020 gadā pārvrlēs Trampu. Tad ļaundarim oligarham Dž Sorosam būs vēl smagāk! Soross sponsorē velkomistus cīnās pret kristīgām pamatvērtībām uz kurām savulaik bija uzcelta un uzplauka Austrālija, Rietumeiropa un Ziemeļamerika! Liberālisms degradē pamatvērtības un iznīcina nacijas tas Latvijas ģimeņu, līdz ar to valsts ienaidnieks!

Artis
Artis

Pabriks vienmèr ir bijis līdèjs, sàkot jau ar TP.Reti slidens un tips bez sirdsapziņas.

anonīms
anonīms

Švabrikam šī būs jau padsmitā partija, kura pie siles tajā brīdī tuvāk, tajā viņš iestājas, bet Ījābels vienmēr ir slavējis un meklējis izdevīgumu sev pašam.