Ogrē JKP deputātu kandidātus uzfilmē krāpjoties ar nodokļiem

Jauna diena un jauni fakti, kas atmasko JKP biedru negodaprātu. Šoreiz neviens nesit ar lāpstu, bet krāpjas ar nodokļiem.

Sociālajā tīklā “Facebook” publicēts ar slēpto kameru uzņemts video, kurš, varētu pat teikt, pieķer pie rokas, Ogres novada JKP deputātu kandidātus rīkojoties gluži pretēji partijas deklarētajam taisnīgumam visur un it visā – daži nokļuvuši ogrēnieša Ronalda Millera un viņa draugu slēptās kameras objektīvā. Noskatieties!

Šeit var aplūkot publikāciju Facebook:

Slēptā kamera‼️ Nodokļu krāpnieki no JKP pieķerti ‼️😎

Posted by Rolands Millers on Piektdiena, 2021. gada 21. May

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Nodoklis
Nodoklis

Viens krāpnieks ar nodokļiem nofilmē citus? Bēdīgi slavenais Millers pats ir nodokļu afērists – vismaz trīs viņa uzņēmumi ir likvidēti ar VID Nodokļu piedziņas pārvaldes lēmumu par nodokļu nemaksāšanu. Vienam uzņēmumam- maksātnespēja. Summas nav lielas 15- 20 tūkst. EUR, bet pa maziņam jau sanāk. Agrāk bijis ZZSā, tad KPV, tagad NA… svētākā Ogres nevainība…

kuku
kuku

Virsaitis pārbijies, trako, vairs nespīd fīrera vieta. Vārguļa, gļēvuļa metodes! :)))))))))))))))))))))

Jānis Latkovskis
Jānis Latkovskis

Video samontēt mēs daudzi mākam.
“Pēc pašu video redzamo cilvēku lūguma, partija ir vērsusies ar iesniegumu Valsts ieņēmumu dienestā, lai pārbauda video, izprasa pilno video, noskaidro, vai noticis normatīvo aktu pārkāpums un soda vainīgās personas, ja tādas ir.”

taurupnieks
taurupnieks

Varbūt pietiktu milleram ar lāpstu uzšaut?

sābrs
sābrs

Ogrē gan vētraina priekšvēlēšanu kampaņa kā nekur citur Latvijā.

jibiorio
jibiorio

KPV nodokļu nemaksātāji atmasko JKP nodokļu nemaksātājus?

Edvīns
Edvīns

Nav viņš KPV, bet NA, apskaties uz profilu.

Thenegativeone
Thenegativeone

Ir, ir kplv! Iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās startēja no kotlešniekiem.
Lēja samazgas uz NA, acus pārgriezis.

vienmēr gatavs
vienmēr gatavs

Brīnišķīgi tipāzi- politvertikālē zem politbiroja tupeles vienmer gatavi tikai par padomju caru. Apguvuši bezkompromisu bordāna politinformācijās un šuplinskas kompeteneecs te nepārpriotamas Pilnīgi gatavi tautas kalpi kalpot JKP sainiekiem,