No “Jaunās Saskaņas” uztapinātā partija “Tautas kalpi Latvijai” vēlēšanu cīņā sūta līderus – skandalozo pedagogu Kramiņu, skaistumkonkursu rīkotāju Lindenblati, “antivakceru” aktīvistu Smanu

Tautas kalpi Latvijai

Partijas “Tautas kalpi Latvijai” 14. Saeimas vēlēšanu kandidātu sarakstu līderi būs pedagogs un partijas virzītais premjera amata kandidāts Edgars Kramiņš, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate un “antivakceru” aktīvists Aivars Smans, informēja partijā. 

Partija savus kandidātu sarakstus Centrālajai vēlēšanu komisijai (CVK) iesniegusi pirmdienas vakarā.

Starp “Tautas kalpi Latvijai” sarakstu līderiem ir arī Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) valdes loceklis Jānis Dzenis, komponists un producents Gaitis Lazdāns, uzņēmuma “Grandeg” īpašnieks Andris Lubiņš un kādreizējais Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) darbinieks Normunds Zernis.

Par partijas “Tautas kalpi Latvijai” rašanos rakstījām jau iepriekš:
“Antivakceri” pārņem prokrievisko partiju “Jaunā saskaņa” un ar nosaukumu “Tautas kalpi Latvijai” startēs vēlēšanās – Puaro.lv

“Šī partija ir veidojusies dabīgā ceļā, lai apvienotu cilvēkus ar tīru sirdi, kas mīl savu dzimteni un patiesi vēlas valsts labklājību. Katrs no mums ir nācis, lai dotu pienesumu valsts attīstībai. Nekādi solījumi un gudras runas, tikai mūsu darbi un rīcības pierādīs mūsu patiesos mērķus,” apgalvoja Lindenblate.

Raksturojot partiju, Lindenblate pauda: “”Tautas kalpi Latvijai” rindās ir cilvēki no Latvijas reģioniem, kas vēlas labāku nākotni Latvijai, kur politiķi kalpo saviem pilsoņiem, nevis partijām. Partija strādā, lai 14. Saeimas vēlēšanās tiktu ievēlēti tautas pārstāvji, kas ir gatavi personīgi atbildēt par padarīto.”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
zilā
zilā

viss izgāja tikai nosacītajā skaistumā savai sektai

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Jo vairāk partiju, jo labāk. Kvalitatīvāka, caurspīdīgāka, uz kopienām un lohiem vērsta politika. Cerams, ka nākošo 4 gadu laikā latvija beidzot kļūs par rosijas ofšoru

Gravedigger
Gravedigger

Nu, ja TAUTAS KAPI…. Labs nosaukums, tikai nesaprotu, kas domaats ar to embleemu. Taada kaa brokastu paplaate….Laikam noziime to, ka nebuus ko eest, iznjemot pliku patriotismu un piparkkuku zvaigzniites ;-)

pērtiķis Bondaris Pauļutis
pērtiķis Bondaris Pauļutis

Visu partiju programmās vajadzētu ierakstīt – tautas ceļš uz kapiem, hā

shalom
shalom

Vajadzeetu. Tomeer vispirms – Katram Pa Katetram! Shaada partija ir Gobzemam.;-)

J2k
J2k

Vispār jau šie kandidāti pat patriotismu nepiedāvā. Tā ir prokremliska partija. Te tikai sola ka viss būs labi, ja ievēlēs viņus.