Nenosaucot nevienu vārdā, Bondars apgalvo, ka pret viņu darbojas balto apkaklīšu mafija

No Saeimas budžeta komisijas vadītāja Mārtiņa Bondara (A/P) un citiem bijušajiem “Krājbankas” valdes locekļiem, saskaņā ar tiesas lēmumu, tiek piedzīti 15,4 miljoni eiro, jo ar viņu atbalstu 2008.gadā tika izsniegti kredīti ar bankas īpašnieku Vladimiru Antonovu saistītām personām, vēsta plašsaziņas līdzekļi.

Pats Bondars savu vainu “Krājbankas” izputināšanā nesaskata. Deputāta ieraksts “Facebook” liek secināt, ka atrasts jauns “ļaunais spēks” – balto apkaklīšu mafija.

“Šajās dienās nācies daudz domāt par to, ko esmu izdarījis nepareizi un kāpēc šobrīd pret manu ģimeni un mani tā izrīkojas. Vai kļūda bija tā, ka 2011. gadā pēc studijām Hārvardas Universitātē atgriezos Latvijā, vai varbūt nevajadzēja 2014. gadā iet politikā?! Latvijā atgriezos un iesaistījos politikā tāpēc, ka gribēju, lai mani bērni uzaug drošā, ekoloģiski draudzīgā un eiropeiskā valstī, kur daudz kas ir labi, bet pie šā un tā vēl jāpiestrādā!

Šajās dienās daudz nācies domāt par tiesisku valsti un tiesiskumu. Ja agrāk domāju, ka zinu, kāpēc Latvijas tiesiskums ir vērtēts tik zemu starptautiski, tad tagad es zinu kāpēc! Ja agrāk domāju, ka zinu, kā ir, kad nav taisnīga tiesa, tad tagad es zinu, kā tas ir! Ja agrāk domāju, ka zinu, kā šie “daži indivīdi” panāk savu, izmantojot valsts institūcijas un amatpersonas, tad tagad es zinu kā! Jau piecus gadus man personīgi nākas saskarties ar tādiem cilvēkiem, kuri vēlas, lai Latvijā valdītu viņu kārtība un viņi varētu gūt tādus finansiālos labumus, kādi tiem nepienākas, un kuri atbalsta šos ļaudis. Rietumu pasaulē to sauc par white collar organised crime jeb balto apkaklīšu organizēto noziedzību. Par nožēlu mūsdienu Latvijā tā vēl joprojām pastāv, un operatoriem vārds nav ne Aivars, ne Andris, ne arī Ainars!”

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Bet
Bet

parasti par bankas izlaupīšanu figuranti sēž cietumā , nevis parlamentă !

Liva
Liva

“Vai kļūda bija tā, ka 2011. gadā pēc studijām Hārvardas Universitātē atgriezos Latvijā”… Yeah, right. Ja butu bijusi iespeja palikt ASV, butu tur palicis bez domasanas.

Stienis
Stienis

Biju domājis, ka Hārvardai ir augstāka latiņa…