Nasing special, Latvijas prezidenta uzruna Dubaijā VIDEO

Levits

Valsts prezidents Egils Levits šodien Dubaijā “Expo 2020 ” ietvaros piedalījās Latvijas nacionālās dienas programmā, tostarp atklāja Latvijas Biznesa forumu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Foto: prezident.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


14
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Pabira
Pabira

Pabira, ne zvaigzne ir Levits. Valsts izšķiež miljonus izstādēs, kam nav nekādas atdeves, bet kur tādas pabiras lauzītā angļu mēlē muld tukšības dīkdieņu bariem.

Stienis
Stienis

Neticēju virsrakstam, kamēr nenoskatījos video. :( Vienkārši nožēlojami. Vai tiešām prezidenta kaceleja nespēja uzrakstīt īsu, bet jēgpilnu paviljona atklāšanas uzrunu? Vai arī Egils ir tik augstās domās par sevi, ka domā, ka spēj pateikt kaut ko sakarīgu, turklāt svešvalodā,bez citu palīdzības? Izrādās, ka nevar. Es atvainojos, bet notikušais taču ir pazemojums mums visiem. Labi, lai paliek akcents, bet kur kaut viena sakarīga doma šajā vervelējumā, kāds aizraujošs fakts par mūsu valsts mūslaiku sasniegumu biznesā, kāds normāls aicinājums iepazīties un sadarboties? Brauc prom, Egil!

dumjš virsraksts
dumjš virsraksts

Bet tā autors, kurš drošvien nerunā angliski tik labi kā Levits, protams slēpjas.

Vāvere
Vāvere

Būtu labāk vācisksi runājis, jo pirmkārt prot, otrkārt garāmgājāji uztvertu nopietnāk, nospriežot ka kāda Vācijas pavalsts (zemes) bosiks runā un ta jau moš nopietni. Apķērīgākie latvju šeftmaņi varētu piebalsot: – o jā jājā wir haben ein Büro in der Merkelstraße im Riga, gūt gūt! Tikai galvenais neizmūldēties, ka birojs akurāt blaksu Cirkam uz Merķelenes, ta varbūt arī izdotots kādu arābu naivuli ievilināt savās schēmās.

pirksts Vāverei
pirksts Vāverei

“bosiks runā un ta jau moš nopietni” un “neizmūldēties, ka birojs akurāt blaksu”. Pirms tu, šķirba, kritizē citu, saved labāk pati savas šeftes kārtībā, ja gribi lai tevi uztveŗ nopietni.

Super
Super

😄😄

Lakta
Lakta

Uzskatāms piemērs kā jebko var padarīt par banālu un prostu Tāda jau tagad te tā planciņa

vistai
vistai

” … banālu un prostu Tāda jau tagad te tā planciņa”. Vai tu no laktas nokritusi? Nesaprotu.

Snupijs
Snupijs

Runa drīzāk bezjēdzīga nekā nepareiza. Nekādas kopējas domas. Izskatās kā pamodās tā mauca…

Margarēta
Margarēta

Akcents šausmīgs. Es vairākas vietas vispār nesapratu. Un tā esmu es, kas saprot latviski un arī vāciski, līdz ar to burtisku pārcēlumu saprastu.
Bet nu… var redzēt, ka publika arī nemaz necenšas saprast, ko tas nožēlojamais večuks aļa mūsu valsts pirmā persona tur penterē. Mierīgi varēja ietaupīt naudu un nolasīt to savu murmulējumu zoomā, ko tur palaistu uz lielā ekrāna.

Margrietai
Margrietai

“ko tas nožēlojamais večuks aļa …” Ko tu tur penterē? Nesaprotu.

Margarēta
Margarēta

Nu, lieliski, lieliski! Dižais svešvalodu zinātājs banālajā angļu valodā nezina, kāds ir dauzskaitlis vārdam “businesman”. Ceru, ka viņa grūpijām un uz Pili bīdītājiem (visādām Liānām LanguBočkām, Beitnerienēm ļegaļļām, zālīšmarēm u.c. pustrakām vecenēm tagad beidzot ir kauns!)

para
para

Tā īpašā izlase jau nebija mājās, kad kaunu dalīja…. tādēļ jau tik laimīgas, un sievietēm ir tiesības izpausties

Nezālīte
Nezālīte

nu kā tu tā par spožo zvaigzni !