Nacionālās apvienības Rīgas mēra amata kandidāts būs Einārs Cilinskis

Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) Rīgas nodaļa trešdien, 20. februārī, kopsapulcē lēmusi par Rīgas mēra amata kandidātu virzīt bijušo Saeimas deputātu un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Eināru Cilinski, liecina apvienības Rīgas nodaļas priekšsēdētāja Edvarda Ratnieka paziņojums vietnē “Twitter”.

Viņš norāda, ka kopsapulcē savas kandidatūras mēra amatam atsauca Ansis Pūpols, Dainis Locis un Edvards Ratnieks, lai “kopīgi atbalstītu Cilinski”. Nodaļa esot vienbalsīgi izvēlējusies Cilinski kā jauno Rīgas mēra kandidātu.

Tāpat kopsapulcē atbalstīta kopīga saraksta veidošana ar Latvijas Reģionu apvienību.

Kad kļuva zināms par Rīgas domes atlaišanu, sākotnēji Nacionālā apvienība plānoja startēt kopā ar “Jauno Vienotību” un Jauno konservatīvo partiju (JKP), taču pēc tam, kad JKP nolēma startēt atsevišķi, sarunas apsīka.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,   Youtube un Instagram!

Foto: ekrānuzņēmums

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar