Mitrofanovs ar biedriem pateicas “Rīgas atbrīvotājiem” par “ilgiem gadiem laimīgas dzīves” VIDEO

Latvijas krievu savienība

“Latvijas krievu savienības” līderis Miroslavs Mitrofanovs kopā ar bariņu biedru Pokrova kapos, kur atrodas padomju karavīru kapi, teica pateicības runu “Rīgas atbrīvotājiem no nacistiem”, kas, pēc 14.Saeimas deputāta Mitrofanova teiktā, “bija aizsākums ilgiem gadiem laimīgas dzīves”.

Prokrieviskie aktīvisti Pokrova kapos ar ziedu nolikšanu atzīmēja padomju armijas ienākšanu Rīgā 1944.gadā.

Kā zinām no vēstures, 1944.gada 13.oktobrī Rīgā ienāca padomju okupantu armija, nomainot vācu okupāciju.

Piedalīšanās Saeimas vēlēšanās nozīmē ne tikai konkrētu partiju pārstāvju nonākšanu parlamentā un valdībā. Iepriekšējās Saeimas laikā koalīcijas partijas parūpējās par visai ievērojama valsts finansējuma piešķiršanu pašām sev, un jau pirmie gadi parādīja, ka atsevišķos gadījumos tas tiek vienkārši izšķiests.

Diemžēl finansējums pienākas arī partijām, kas pārvar 2% barjeru, tas nozīmē, ka visai prāvus līdzekļus turpmākos četrus gadus saņems arī atklāti prokrieviskas un Latvijas valstij nelojālas partijas.

Visatklātāk prokrieviski noskaņotā un Krievijas agresiju nenosodījušā partija “Latvijas krievu savienība” arī turpmākos četrus gadus varēs īstenot savu graujošo politiku, jo viņiem no valsts maka savu mērķu īstenošanai pienāksies 149 413 eiro.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skolnueciņš
Skolnueciņš

234. день войны в Украине. Россия продолжает нарушать международные законы и договорённости. Но я знаю, что Украина победит и вернёт свои границы в прежние рубежи (рубежи 1991. года). Крым — это Украина. Да пребудет благодать Славянских Богов в месте с Украиной и украинцами! Ибо Славянские Боги – Богиня Макошь, Богиня Лада, Богиня Леля, Богиня Жива, Богиня Мара, Бог Перун, Бог Сварог, Бог Велес, Бог Ярило, Бог Стрибог, Бог Даждьбог, Бог Белобог и Бог Чернобог – на стороне Украины! Слава Украине! Героям слава!
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Iciks Špungins
Iciks Špungins

Tu izņēmi vārdus no manas ēēē mutes.

Skolnueciņš
Skolnueciņš

В Российской Федерации царит ужасная, кощунственная диктатура. Диктатор Владимир Путин развязал террор, а православная церковь в лице Московского патриархата поддерживает эту бессмысленную войну. Это ужасно! Нет войне! Нет войне в Украине! Нет Путину! Нет русскому тоталитаризму!
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

antons
antons

Nu lai tak pateicas. A Putynam kirdyk būs drīz. Tāpēc tak nevaig atņemt ļautiņiem nedaudz prieka.

okupekļu aizstāvis bikše
okupekļu aizstāvis bikše

Lai dzīvo rīgas atbrīvotāji

lafroff
lafroff

V čemodan, na vokzal i v moskvu ih vseh

teātrmīle
teātrmīle

Lai jau pateicas,ja viņiem bija laimīga dzīve.Bet,vai tad tagad vairs nav?Autoram vajadzētu zināt,ka biedrs Mitrofanovs nav ievēlēts 14.Saeimā un arī pašreizējā 13.nebija ievēlēts ne viņš,ne kāds cits no viņa partijas.

Vot ģedi osvoboģiķeļi
Vot ģedi osvoboģiķeļi

Krieviem jau bija tā laimīgā dzīve. Ielīda te kā ute kažokā, pliki un nabagi. Vēl savāca latviešu īpašumus.

Bandera
Bandera

Kad varonīgie ukraiņu karavīri atbrīvos Eiropu no nacistiem-putleroīdiem, tad tu arī iesi pie pieminekļiem ukraiņu karavīriem, lai pateiktos?

Stienis
Stienis

:))))))))))))))))

hei, Mitrais !
hei, Mitrais !

N@cisti pašreiz plosās pa Ukrainu.