Ministre Muižniece un deputāte Papule salīgušas mieru

Evija Papule
Evija Papule

Izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece (JKP) un Saeimas opozīcijas deputāte Evija Papule ir noslēgušas izlīgumu sāktajā tiesvedībā par goda un cieņas aizskaršanu, informēja Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa.

Muižnieces padomniece Ilze Krūkle iepriekš atteicās sniegt plašāku informāciju, kāpēc ministre tika vērsusies tiesā.

Visticamāk, līdz tiesai bija nonācis aizvadītā gada oktobrī Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā notikušais strīds starp abām tolaik vēl deputātēm. Toreiz deputāti diskutēja par attālinātajām mācībām Covid-19 laikā.

Deputātes saplūcās diskusijā par to, vai attālināto mācību nodrošināšanai būs jāpiešķir papildu finansējums, jo skolām būs tiesības savstarpēji izlīdzēties ar trūkstošajiem skolotājiem. Tolaik deputātes amatā esošā Muižniece pauda viedokli, ka attālinātajām mācībām var nebūt ietekme uz valsts budžetu, “jo tās ir savstarpējas slodžu pārdalīšanas un tamlīdzīgi”.

Uz šo Muižnieces teikto reaģēja patlaban pie frakcijām nepiederošā deputāte Papule, paziņojot: “Stulbene, tu tak neko nesaproti! Kāda slodžu pārdale.”

Civilstrīds starp politiķēm tika ierosināts šī gada sākumā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Temīda
Temīda

Muižniece saprata , ka nevarēs pierādīt pretējo !