Ministre Muižniece iesūdzējusi tiesā deputāti Eviju Papuli

Evija Papule

Nākamnedēļ Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa civilprocesa pirmajā instancē izskatīs izglītības un zinātnes ministres Anitas Muižnieces prasību pret Saeimas deputāti Eviju Papuli par goda un cieņas aizskaršanu, vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Pagaidām pilnīgas skaidrības, kas tieši ir aizskāris ministres goda jūtas, nav, jo abas politiķes atteikušās no komentāriem. Piemēram, Anita Muižniece žurnālam “Kas Jauns” uzsvērusi, ka tas “ir privātas dabas jautājums un komentāri netiks sniegti”. Arī Evija Papule no komentāriem atturējusies, bet piebildusi: “Dzīvē visādi var gadīties.”

Visticamāk, līdz tiesai nonācis pērnā gada oktobrī Saeimas Izglītības komisijas sēdē notikušais, kad Saeimas deputāte Evija Papule strīdus karstumā toreiz vēl Saeimas deputāti no Jaunās konservatīvās partijas Anitu Muižnieci nosauca par stulbeni, kā var skatīt video zemāk.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ministrīte
Ministrīte

un kā tu Tiesā pierādīsi ,ka Papules k-dzei nav taisnība ?

Padoms
Padoms

Un kā la tiesa pierāda pretējo? Ministre diemžēl klasiķus nav lasījusi, tāpēc nezin, ka šādā situācijā gudrākais paklusē.

Kūma
Kūma

ka pat teorētiski var aizskart kaut ko nepiemītošu JKP? Tad jau tiesas būs s[eistas izskatīt lietas par dzīvību uz Marsa, tā bezkompromisa tiesiskumā

ministrīte
ministrīte

nu cik tu gribi par patiesību saņemt no Papules k-dzes ?