Mičerevskis par palīdzi Saeimā izraudzījies “Progresīvo” aktīvisti Selmu Lavrenci

Mičerevskis, Lavrence
Ekrāntvērums no Twitter

Jaunā Saeimas deputāta Māra Mičerevska palīdze Saeimā būs Rīgas domes Deputātu darbības nodrošināšanas nodaļas vecākā referente Selma Lavrence, kura pazīstama kā aktīva partijas “Progresīvie” dalībniece un jauniešu organizācijas “Protests” valdes priekšsēdētāja.

Mičerevskis norāda, ka pēc izstāšanās no partijas “Latvijas attīstībai” saņēmis atbalstu un palīdzību “no ļoti daudziem foršiem, dedzīgiem un godīgiem cilvēkiem” – gan no JKP, gan NA, gan JV partijām, gan no pilnīgi apolitiskiem cilvēkiem.

“Man par lielu pārsteigumu, visdraudzīgāk pret mani izturējās partija “Progresīvie”, uz ko agrāk raudzījos ļoti skeptiski. Arī tagad ideoloģiski ar “Progresīvajiem” mums nav saderības – viņi priekš manis ir pārāk kreisi. Partijā es noteikti nestāšos, un vismaz gadu man arī tas nav jādara. Taču, manuprāt, Latvijas politikā ideoloģiskās nesaskaņas tiek izmantotas, lai novērstu uzmanību no galvenās problēmas – ka atsevišķi cilvēki un cilvēku grupējumi negodīgi tirgojot politisko ietekmi, melojot, nozog mums iespēju kopīgi dzīvot labākā Latvijā,” norāda deputāts.

Paziņojumā viņš pauž cerību, ka pienāks laiks, kad partijas varēs strīdēties par nodokļiem, ideoloģiju un valsts attīstības iespējamiem virzieniem, “taču diemžēl šobrīd ir laiks, kad pirms balsojumiem acīmredzot tiek pirktas deputātu balsis, lai kārtējo reizi izglābtu azartspēles vai palīdzētu kādam konkrētam “biznesmenim”. Ir laiks, kad valsts ir palikusi tikai par izkārtni, lai kafejnīcās vai partiju birojos sarunātu, kā sadalīt naudu.”

Vienlaikus viņš paudis pārliecību, ka visās partijās godīgo cilvēku ir krietni vairāk par negodīgajiem un ka ar laiku Latvijas politika mainīsies.

Skaidrojot padomnieces izvēli, Mičerevskis norāda, ka ar Lavrenci strādājis kopā jau Rīgas Domē, kur viņa palīdzējusi frakcijā. “Viņa ir jauna, ļoti gudra, zina daudzas valodas un jau ir pieredzējusi un orientējas politikā. Es vēlēšos, lai viņa man palīdz ar tehniskām lietām, kā arī lai vienmēr atgādina, ja es kādā brīdī sāku iesūnot un piemirst, ka politikā gāju ar domu, ka vēlos, lai tā mainās, nevis lai mainos es.”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
deputāts
deputāts

Viss skaidrs. Tagad tika vajag atrast, kur un kā viņi TO dara.

Avene
Avene

Bilde pārliecinoša- ko un kā taisaš palīdzēt tā, kas pati ar sevi netiek galā… bet vai vajag? tagad zemeņu lauks…

Prokurors Vioriks
Prokurors Vioriks

Normāla džuse, kas teu nepatīk?