Mārtiņa Brauna atraitne sašutusi par Šlesera partijas neģēlīgo rīcību, izmantojot komponista nāvi “LPV” reklamēšanai

Latvija pirmajā vietā

Tā dēvētais oligarhs, viņa ģimenes locekļi un draugi, bariņš dažādās partijās apbružājušos politiķu, “dievišķo sektu” locekļi, antivakseri, mācītājs un brīnumūdens tirgotājs – tik raiba kompānija sapulcējusies Aināra Šlesera jaunākajā politiskajā veidojumā „Latvija pirmajā vietā” un priekšvēlēšanu aģitācijā izmisīgi pieķeras ikvienai iespējai un sabiedrībā populāru personību vārdiem, lai reklamētu savu partiju. Vai nestā vēsts atbilst patiesībai, partijai. kā izskatās nerūp it nemaz.

Šoruden apritēs gads kopš Mārtiņa Brauna nāves. 17. septembrī – viņa dzimšanas dienā – tuvāko cilvēku lokā komponists tika silti pieminēts. Tomēr komponista atraitne Juta žurnālam “Privātā Dzīve” skumji atzīst – šoruden, kad strauji tuvojas Saeimas vēlēšanas, Mārtiņa Brauna vārds ticis arī pieminēts pavisam ne tā, kā to būtu vēlējusies ģimene.

«Mani pārsteidz tas, cik nelietīgi var būt cilvēki, kas grib tikt pie varas jebkādiem līdzekļiem. Paņemt Mārtiņa attēlu un piekabināt pie partijas «Latvija pirmajā vietā» video… Zemapziņā cilvēkiem tas asociējas ar to, ka Mārtiņš viņus atbalstījis, lai gan viņš nebija par Aināru Šleseru,» saka Juta.

Pirms vairākām nedēļām sociālajos tīklos tika izplatīts arī Mārtiņa Ruka video, kur paustais vedina domāt, ka komponists mūžībā devies Covid-19 vakcīnas dēļ.

«Kā Māris Ruks vispār var sākt savu runu ar vārdiem «Saule, Pērkons, Daugava,» kas mums ir svēti? Mārtiņš kapā otrādi apgrieztos…» sašutusi ir Juta.

«Viņš runā tā, it kā būtu stāvējis klāt, lai gan nezina neko. Mārtiņš bija slimojis daudzus gadus. Teikt, ka cilvēks 70 gadu vecumā bija spēka pilnbriedā, ir muļķīgi. Mārtiņam bija sirds mazspēja, kas strauji saasinājās smēķēšanas dēļ. Viņam tika ielikts mākslīgais sirds vārstulis, un obligāti bija jāpārtrauc smēķēt. Mārtiņš to uz četriem gadiem bija beidzis darīt,» vīra nāves iemeslus skaidro Juta. «Kovidu viņš saķēra, kad astoņas stundas gaidīja slimnīcā. Mārtiņš bija potēts, un kovids noritēja ļoti viegli,» stāsta Juta.

Viņa aicina izbeigt melīgās runas par to, ka vīra nāvē būtu vainojams kovids un vakcīnas. Brauna atraitne uzrakstījusi policijā iesniegumu par Ruka izteikumiem. «Saulkrastu policija bija izsaukusi Ruku uz pārrunām. Viņš teicis, ka neko sliktu nav gribējis. Bet tajā pašā laikā pieliek Mārtiņa fotogrāfiju pie video, kur nemitīgi tiek atkārtots sauklis: «Gāzt Kariņa un Levita režīmu!»

Komponista atraitne vēlas panākt, lai Ruks publiski atvainojas par izplatīto dezinformāciju. Juta saka – pamanījusi, ka netrūkst cilvēku, kas tic Ruka paustajam par Brauna aiziešanas iemesliem. Komponista atraitne aicina nebūt naiviem un pasargāt sevi no neapdomīgas rīcības, uz ko var vedināt šādi meli.

Kā zināms, sociālajā medijā Facebook cilvēki dalījās ar Māra Ruka video, kurā viņš vedināja domāt, ka komponists Mārtiņš Brauns pagājušajā gadā mūžībā devās Covid-19 vakcīnas dēļ. Šīs baumas tika izplatītas jau pagājušā gada novembrī – neilgi pēc Brauna nāves. To darīja, piemēram, maldu izplatītāji un antivakceru kopa Vakcīnrealitāte Latvijā. Tolaik producents Jānis Kļaviņš Brauna ģimenes un draugu vārdā atbildēja uz šiem ierakstiem, lūdzot cilvēkus neizplatīt nepatiesu informāciju par komponista nāves iemeslu. 

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: santa.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
tik tiešām
tik tiešām

Tāda nelietība ir partijas logo !!!

Ziedons
Ziedons

Ar visu cieņu pret Mārtiņu un viņa atraitni, es vēlētos ko piebilst. Bez šaubām – no partijas un konkrētā kandidāta puses tas ir pilnīgs amatierisms un necieņa, bet par pašu faktu, proti, vai vakcīna nevarēja būt viens no elementiem, kas sekmēja nāves iestāšanos, atraitne nevar neko apgalvot – šīs vakcīnas ir ‘palīdzējušas’ aiziet ļoti daudziem, lai kā to pēc tam nemēģinātu izskaidrot.

Vēlētāja
Vēlētāja

Paldies par LPV reklāmu – Gāzt Kariņa , Levita režīmu ! Atbalstu , balsošu !