Levits sava komforta vārdā uzspļauj likumam un izrāda klaju necieņu valstij VIDEO

Pieminot 1991.gada barikādes, šodien notika individuāla ziedu nolikšana un amatpersonas teica uzrunas, kuras varēja vērot tiešsaistē.

Šodien notika arī latviešu brīvības cīnītāja Gunāra Astras pieminekļa “Nebaidies” atklāšana. Kā jau rakstījām iepriekš, pasākumu apmeklēja arī Latvijas valsts prezidents Egils Levits.

Pasākumā klātesošie nevēlējās dzirdēt ne Bordāna, ne Levita uzrunu, runātājus izsvilpjot. Taču diemžēl darvas karoti svinīgajam brīdim pievienoja arī valsts augstākā amatpersona – Valsts prezidents Egils Levits, kurš skanot Latvijas valsts himnai, neapgrūtināja sevi un cepuri nenoņēma, tā sava komforta vārdā atklāti uzspļaujot likumam un izrādot klaju necieņu Latvijai.

Likuma Par Latvijas valsts himnu 5.pants: “Sabiedriskos pasākumos Latvijas valsts himnas izpildījuma laikā klātesošie stāv kājās, vīrieši noņem cepures, bet personas valsts formas tērpos rīkojas saskaņā ar dienesta reglamentu.”

Likumu Par Latvijas valsts himnu var izlasīt ŠEIT.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Cepurss
Cepurss

Vai tad noliekot ziedus, pie Brivibas pieminekļa, etikete arī neparedz noņemt cepuri.. bet formās tērptie – atdod godu pieliekot roku pie formas cepures? Cik redzēts, šis kungs arī tur – nenoņem cepuri..

Gunārs
Gunārs

skaidrībai noderēs Viltvārža papildinātais izdevums un , galvenais , grāmata – Valstsgribis !

motorhead 1916
motorhead 1916

Nebija jau Izraeelas himna, vai ne?

laurita
laurita

Žīdam te naudu raust, ne jau himnu klausīties.

Nezālīte
Nezālīte

Nedomāju , ka mana zvaigzne ir ar tik zemu intelektu !

PILSONIS
PILSONIS

ŠITAM S TAK SEŠI STARI …

ruksis
ruksis

Kārtējais Ļapsas ķengu rakstelis.

PILSONIS
PILSONIS

CŪKA, NEVIS RUKSIS.

Kūciņa
Kūciņa

Dumais tekulītis !

tuta
tuta

Lapsa viņa cepuri pielīmēja pie pleša?