Levits: Ja Covid-19 situācija neuzlabosies, ir iespējami vēl daži ierobežojošie pasākumi

Levits

Pašreizējie stingrie Covid-19 pandēmijas dēļ noteiktie ierobežojumi, kas traucē dzīvi absolūti visiem, ir nepieciešami, bet, ja situācija neuzlabosies, ir iespējami vēl daži, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Rīta panorāma sacīja Valsts prezidents Egils Levits.

Ir iespējami vēl daži pasākumi, ja palūko, kā rīkojas citas valstis, piemēram, dažas ir noteikušas “totālu lokdaunu jeb mājsēdi”, sacīja prezidents.

“Domāju, ka jaunais veselības ministrs un visa valdība lems, vai tas būs nepieciešams,” teica Levits, aicinot iedomāties, kas būtu noticis, ja līdzšinējie ierobežojošie pasākumi nebūtu veikti.

Neraugoties uz to, ka saslimstība patlaban ir augstā līmenī, tā “ne pārāk pieaug un arī ne pārāk samazinās”, kas, viņaprāt, jau parāda, ka ieviestie ierobežojošie pasākumi ir zināmā mērā efektīvi.

“Ir vēl daži pasākumi, kuri droši vien būs nepieciešami, ja šie skaitļi ilgākā laika posmā neies uz leju,” atzina Levits.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: LTV Rīta Panorāma; Foto: Valsts kanceleja

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Covid19
Covid19

Draudus sapratu!

Stienis
Stienis

Kā būtu, ja gadījumā valdība noteiktu stingrākus ierobežojumus un prezidents tos atbalstītu, mēs patriektu šādu valdību un pie reizes bezjēdzīgo vargribi?

Derdz
Derdz

Tieši tā, jo stingrāk, jo labak, jo vairak, bet vai tad neredz, kāpec ejam ciu valstu pēdās, kā pēc noteiktas programmas no kuras nedrikst atkāpties, ja citas valstis par Latviju ātrāk ieviesa masku nesēšanu un stingrākus ierobežojumus, bet saslimstība tikai palielinājās, jo stingrāk jo vairāk. Kur ākis. Jums teiks, ja nebūtu ierobežojumu, tad saslimstība butu lielāka .. varbūt otrod risinsjumus, ka vaina mūsu sadzive un saimniekošanā