Levitam jauns amats

Egils Levits

Bijušais Valsts prezidents Egils Levits iecelts par Latvijas īpašo pārstāvi starptautisko tiesību un valsts atbildības jautājumos, liecina informācija oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”.

Levits amatā iecelts ar Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča rīkojumu.

Levits minētajā amatā iecelts uz Rinkēviča pilnvaru laiku.

Īpašajam pārstāvim starptautisko tiesību un valstu atbildības jautājumos savi pienākumi jāveic saziņā ar Valsts prezidentu.

Kādi būs Levita pienākumi, var tikai minēt.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


8
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
krams
krams

Zīds ir žīds!

jūlis
jūlis

ēē, un kurš līdz šim ieņēma šo amatu? Un kāpēc vairs neieņem? Konkurss arī bija? Un alga kāda?

vieta
vieta

Vaņka -staņka universālais. Gan jau atradīs kādu caurumu ko aizbāzt. Pavsam cita lieta kā visu to ēlertes krakoboru armiju iestutēt labākajās vietas. Rajonā jau runā par pareizajām vietām

Kārlis
Kārlis

Levits bija labākais Prezidents kopš 1940.gada. Maskavai nepatika.

Čurbundinskis
Čurbundinskis

Kurš par tiem ībļiem balsoja?

Kariņa-Levita tandēms
Kariņa-Levita tandēms

Tad jau bijis paklausīgs, darījis ir visu ko kungi liek, pretī nav runājis, muguriņu izlocījis. Par to tagad saņem vietiņu. Tas tiek darīts arī lai nākošais prezis būtu paklausīgs, un nesadomājas nodarboties ar pašdarbību.

Nesaprašana
Nesaprašana

Mūsdienās valsts jau pilda sociālo lomu visādiem nespējniekiem izdomājot vietas. Nevis parastie cilvēki kas saņem pabalstu ir vainīgi ka valstij visu laiku jāaizņemas, bet gan citi, kas saņem nespējnieka pabalstu, tikai nesalīdzināmi lielāku, kā parastais mirstīgais

Ceplis
Ceplis

Nu,protams kurš gan cits….. Kangarismam nav robežu…