Lembergs: Valdībai nav ne mazākā priekšstata par mārketingu

Lembergs

Valstij piederošajai AS “Ventas osta” būs grūti laiki un arī Ventspilij pēc ostas nonākšanas pilnīgā valsts pārziņā tas būs zaudējums, iknedēļas preses konferencē prognozēja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs (“Latvijai un Ventspilij”).

Lembergs kritizēja valdību, norādot, ka tai nav ne mazākā priekšstata par mārketingu.

“Jābūt truliem, lai ostai, kas ir starptautiski labi pazīstama, nomainītu nosaukumu uz nevienam neko neizsakošo “Ventas ostu”,” pauda Lembergs.

Viņš uzskata, ka jauno ostas vadību jeb rīdziniekus osta un tās attīstība Ventspilī neinteresēs, tādēļ pilsētai nāksies saskarties ar dažādām problēmām, tajā skaitā arī grūtībām piesaistīt jaunus investorus.

Lembergs stāstīja, ka “Ventas ostas” pārvaldnieks Andris Purmalis ir paudis apņēmību turpināt līgumattiecības starp ostu un pašvaldību. Viņš minēja, ka apdraudētākās nozares ir izglītība, kultūra un sports, kas pirms izmaiņām ostas pārvaldē saņēma būtisku finansiālu atbalstu no brīvostas.

Vissarežģītākajā situācijā var nonākt basketbola un futbola klubi “Ventspils”. Piemēram, basketbola klubam “Ventspils” ar Ventspils brīvostas pārvaldi bija reklāmas līgums par 520 000 eiro. Ja kluba komandām nebūs šī finansējuma, tad tās zaudēs starptautisko konkurētspēju, pieļāva Lembergs.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
want
want

glumais mantkārīgais, mantrausīgais kaitnieks,Latvijas tautas
nabadzības dzemdētājs, augsta līmeņa blefotājs
sīks pensionārelis ievācis nodokļu maksātāju naudu vecuma pensijai
kāds kauns un negods dubultu dzīvi cilpojot politiskā šovā

soska
soska

Vai tad kaut kas vispār kādam valdībā ir jāsaprot? Šajā valdībā jau b vienīgais mērķis ir bardaku un paniku sēt. Proletārioskā pārliecība, tumsonība un fatāla nekompetence- tie ir mūsu mūsu valdības ministru slepenie ieroči. Nu paskataties uz šuplinsku vi petraviču….. nu kaut kas tāds tacu nevienā Āfrikas valstī nav iespējams…. kā tad necienīsi un nebaidīsies no tādas valsts.. To Lupatu bārbiju gan vajadzeja ANO misijā ‘\Nojorkā nomitināt- cik daudz pasaules problēmu atrisinātos no tām paniskām bailēm, ka sāksies pilnīgākais nasing spešal….un kur tad patiesaisais feminisms alkoaoutlta biznesos

Ku kū
Ku kū

Nu ko , Linkaitīti , esi izgāzies , kravu apjoms Ventas ostā katastrofāli krītas !