Latvijas Reģionu apvienība pārtaps partijā

Edvards Smiltēns

Politisko partiju apvienību “Latvijas Reģionu apvienība” (LRA) veidojošās partijas – “Ogres novadam” un “Reģionu alianse” – ir atbalstījušas lēmumu par reorganizāciju un vienotas politiskās partijas izveidi, paziņojuši LRA pārstāvji. 

Šā gada 5. augustā politiskās partijas “Ogres novadam” biedru kopsapulcē pieņemts lēmums par partijas reorganizāciju un partijas apvienošanos ar politisko partiju “Reģionu alianse”, tādējādi virzoties uz vienotu politisko partiju – Latvijas Reģionu apvienība. 8. augustā arī partijas “Reģionu alianse” kongresā atbalstīts lēmums par vienota politiska spēka izveidi.

“Vienota politiskā spēka izveide ir pareizs lēmums, jo ļaus ar vēl lielāku jaudu aizstāvēt mūsu vēlētāju intereses gan katrā novadā, gan visā Latvijā,” teica partijas “Reģionu alianse” valdes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs.

Partijas “Ogres novadam” valdes priekšsēdētājs Rūdolfs Kudļa uzsvēra: “Ņemot vērā mūsu kopīgos mērķus un veiksmīgo līdzšinējo sadarbību, esam spēruši nākamo soli, lai apvienotos vienotā partijā. Mūsu mērķis ir izveidot Latvijas Reģionu apvienību kā spēcīgu partiju, kas ļaus mums veiksmīgāk un efektīvāk strādāt ne tikai reģionālā, bet arī nacionālā līmenī”.

LRA kā vienota partija tiek veidota uz politisko partiju apvienības LRA bāzes, kurā šobrīd ietilpst trīs partijas un trīs biedrības.

Partijas “Latvijas Reģionu apvienība” svinīgais dibināšanas kongress notiks šā gada 22. augustā. 

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar