Latvijas Krievu savienības Rīgas mēra amata kandidāts būs Mitrofanovs

Miroslavs Mitrofanovs

Par Latvijas Krievu savienības (LKS) Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu saraksta līderi izraudzīts Miroslavs Mitrofanovs.

Lai arī iepriekš bija izskanējusi neoficiāla informācija, ka savienība varētu pieslieties kādam citam politiskajam spēkam, tā tomēr nolēmusi startēt viena. Mitrofanovs pastāstīja, ka šodien partijas valde lēmusi viņu virzīt par galvaspilsētas mēra amata kandidātu.

Partija gan vēl nav vienojusies par pilnu vēlēšanu sarakstu, pagaidām nenonākot pie secinājuma par to, kā sarakstā samērot pieredzi un jauneklīgumu. Tāpēc partija par sarakstu vēl lems nākamajā ceturtdienā, 12. martā.

Zināms, ka  vēlēšanās kandidēs bijušie Saeimas deputāti Vladimirs Buzajevs un Jakovs Pliners. 

Pēc Mitrofanova teiktā, LKS prioritāte vēlēšanās būs panākt izglītības krievu valodā saglabāšanu Rīgā. Tāpat solīts saglabāt līdz šim Rīgā piedāvāto sociālo palīdzību, virzoties uz bezmaksas sabiedriskā transporta ieviešanu, ņemot vērā Tallinas pieredzi.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar