Latvijas ārlietu ministrs par gaidāmajām vēlēšanām: Ir arī faķīri, ugunsrijēji, žonglieri un klauni

Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs savā lapā sociālajā tīklā Facebook publicējis savdabīgu ceļa rādītāju 13.Saeimas vēlēšanām visiem Latvijas vēlētājiem:

“Tikai nesakiet, ka nav par ko balsot! Šīs politiskās sezonas piedāvājums krāšņi mirdz visās varavīksnes krāsās. Tajā ir gan sīvais “Moskovskaja”, gan adaptētā eiropeiskā versija “Stoļičnaja”. Varam piemeklēt bekonu ar zaļiem lociņiem, gan pelēkos zirņus tautiskā gaumē, gan jaunākās Briseles receptes, gan vairākkārt uzsildītu zupu, kas, kā zināms, garšo vislabāk. Īpaši smalkiem gardēžiem pieejamas kanapē maizītes, bet visēdāji kārtējo reizi baudīs marinētus gurķus šokolādē un pēc tam atkal brīnīsies par vēdera darbības traucējumiem. Kā vienmēr ir pieejami diētiskās kotletes un nepieciešamās brūnās tabletes gremošanas veicināšanai. 

Pēc politgastronomijas apskata pievērsīsimies varietē programmai. Arī šeit nebūs jāviļas. Mums ir viss – šķīsta tikumība un piedauzīga apgrēcība, sumo ringā godīgi ļaudis cīnās ar vēl godīgākiem. Neatvairāmi un šarmanti blēži piedāvā atjautības uzdevumus un ruletes. Ir arī faķīri, ugunsrijēji, žonglieri un klauni. Viss ir sagatavots, lai ballīte varētu sākties un būtu neatkārtojama. Tas viss nākamības vārdā. Vienīgi jābrīdina, ka it visā vajadzētu ievērot mērenību, lai 7.oktobrī tradicionāli nelielās morālpolitiskās paģiras nepārvērstos pamatīgā ģeopolitiskā intoksikācijā!”

 

Rinkēvičs

 

Savu viedokli rakstiet komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Pārpublicēts no ministra Facebook konta

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar