Latvijā noticis demogrāfiskais sprādziens – iedzīvotāju skaits sasniedzis pusmiljardu (pēc labklājības ministres teiktā)

Reizē priecīgu un skumju vēsti otrdienas vakarā LTV raidījumā “1:1” pavēstīja labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV) – Latvijā ir pusmiljards iedzīvotāju, bet diemžēl viņi visi dzīvo uz (vai zem) nabadzības robežas.

Lai nu kā, acīmredzot ir noticis varens demogrāfiskais sprādziens, jo pēc Centrālās Statistikas pārvaldes datiem, 2019.gada sākumā Latvijā bija vien 1,9 milj.iedzīvotāju.

Ja vēl pavisam nesen sabiedrībā virmoja nesapratne, kam vajadzīgs premjera padomnieks demogrāfijas jautājumos, tad tagad nu beidzot šķiet, ka Imanta Parādnieka padomi nudien ir zelta vērti, ja jau reiz tik īsā laika periodā tik ļoti ir uzlabojusies demogrāfiskā situācija.

Ņemot vērā, ka ne jau visi valstī dzīvo trūkumā, mūsu ir vēl vairāk!

Visu interviju var noskatīties ŠEIT

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
a ga
a ga

Nu ko var mocīt to dāmu, no rīta taču neatceras kā sauc… kur vēl kur vakar bijusi. Par to vienmēr angliski runā skaidri un izcila dikcija pēc paŗis glažītēm spēj arī vācu un spānu valodās Briljanta idejas taču te veļas… nu nezin starpību starp tiem skaitļiem, un nevajag Ar savām četrām klasītēm pietika saldū un arī ministrijā vairāk nevajag