Laimdota Straujuma: Es jūs informēšu, ja valdība kritīs

Laimdota Straujuma

Laimdota Straujuma, Ministru prezidente no partijas «Vienotība»,  pirmdien Saeimas namā žurnālistiem nevēlējās komentēt iespējamo viņas vadītā Ministru kabineta (MK) krišanu.

Straujuma norādīja, ka «visām valdībām reiz pienāk beigas».

«Un, kad tas pienāks, tad es jūs visus informēšu, esiet droši,» taujāta, vai viņas vadītā valdība varētu tuvākajā laikā krist, atbildēja politiķe.

Viņa uzsvēra, ka šobrīd nekādus citus komentārus saistībā ar iespējamo valdības krišanu nesniegs. «Ja tas notiks, tad visi zināsiet. Šobrīd man nav komentāru,» teica Straujuma.

Pēc atkārtotiem žurnālistu jautājumiem valdības vadītāja uzsvēra, ka pagājušo nedēļu pavadījusi komandējumā Ķīnā, savukārt svētdien – Briselē, kur dzirdējusi visādas versijas.

«Es tik daudz visādas idejas, stāstus dzirdēju… Ja es sāktu komentētu visu pēc kārtas, es atvainojos…,» pauda Straujuma.

Savukārt otrdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» politologs Filips Rajevskis norādīja, ka Laimdota Straujuma kļuva par valdības vadītāju, būdama ierēdne, nevis politiķe, .

Vājākais valdības posms ir premjerministre, viņš norādīja. Tāpat Rajevskis pauda pārliecību, ka Laimdota Straujuma nepārtraukti pieļauj kļūdas, izsakoties par dažādiem jautājumiem.

«Komunikācijas kļūdas ir kļuvušas par premjeres preču zīmi,» sacīja politologs.

Rajevskis arī pavēstīja, ka Straujumas valdība sevi ir izsmēlusi, un tās «nomaiņas gēns bija iestrādāts, jau to veidojot». Politologs atgādināja, ka, jau veidojot Straujumas valdību, kuluāros nereti minēts, ka tā paredzēta tikai uz Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē.

Tāpat Rajevskis prognozēja, ka pašreizējās valdības krišanas gadījumā, koalīcija radikālas izmaiņas nepiedzīvos, un tajā turpinās strādāt pašreizējās trīs partijas – «Vienotība», Nacionālā apvienība, kā arī Zaļo un zemnieku savienība.

 

Izsaki savu viedokli komentāros un seko mums Facebook un Twitter!

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
sorosisti velkamisti
sorosisti velkamisti

galma politologs Rajevskis jau aktīvi prasa popzvaigzni par Premjeru! Jo redz tauta vēloties sievu mainītājus galvgalī.Viens gan ir apsūdzēts un vairāk dzīvojas pa riesu iestādēm, otram ar kobzona frizūru lielāka rūpe par pareizticīgo baznīcu pieskatīšanu.vai to mums Latvija vajag?