Labklājības ministre Ramona Petraviča nekaunīgi melo?

Petraviča

Jaunā labklājības ministre Ramona Petraviča (KPV LV), kas  atbildīgajā amatā ir vien pavisam neilgu brīdi, jau pieķerta melos. Turklāt ministre, šķiet, samelojusies pat divreiz.

Ministre trešdien paziņoja, ka Valsts ieņēmumu dienests veicis pārbaudi viņas vīra uzņēmumā, un runas par tur maksātām aplokšņu algām, kā tas norādīts anonīmajā sūdzībā, neesot apstiprinājušās. Turpretī Valsts Ieņēmumu dienestā ministres teikto noliedz – pārbaudes šajā firmā vēl nemaz nav sāktas.

Pirms došanās politikā Ramona Petraviča bija finanšu vadītāja vīra Aleksandra Petraviča uzņēmumā SIA “Monēta”, kam ir pieci veikali Saldus novadā. Pērnā gada nogalē VID saņēma anonīmu sūdzību, ka uzņēmumā tiek maksātas aplokšņu algas.

Uz TV3 žurnālistu jautājumu, vai tā ir patiesība, labklājības ministre trešdien pirms “KPV LV” frakcijas sēdes, acis nepamirkšķinot un pat nesamulstot, pārliecinoši stāstīja, ka VID veicis pārbaudi un nekas nelikumīgs neesot atklāts.

Turpretī VID sniedzis rakstisku atbildi, kurā uzsver: nekādas pārbaudes minētajā uzņēmumā vēl nemaz nav veiktas.

Un tie nav vienīgie meli. Ramona Petraviča paziņoja, ka uz mēnesi vai ilgāk turpinās būt gan Saeimas deputāte, gan labklājības ministre. Tas tā nolemts frakcijas stabilitātes vārdā: “Tas ir frakcijas lēmums. Jūs varat pajautāt frakcijas vadītājam.”

Savukārt “KPV LV” Saeimas frakcijas vadītājs Atis Zakatistovs to noliedz: “Mēs frakcijā neesam lēmuši, vai tas atbilst frakcijas kopējai nostājai. Viņa [Petraviča] privāti ir izdarījusi šādu izvēli.”

 

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: TV3 Ziņas 31.janvārī

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Juris
Juris

Mele ir tikai tādēļ, ka no KPV. Normāli būtu, ja pārbaudes notiktu visos uzņēmumos reizi 3 – 5 gados. Bet, ja saistība ar šo partiju, tad arī 3 -5 mēnešos pārbaudes nemaz nav pa biežu. Un zina ļoti labi, ja neesi valsts budžeta uzturēts ”uzņēmums” , tad bez tām aploksnītēm vai ko līdzīgu, neizdzīvosi. Nu un KPV ir tik daudz to priekšnieku, ka ne visi zina to, kas priekšniekam būtu jāzina.

pingpong
pingpong

Mele

iedzimts
iedzimts

lembja gēni

saldus
saldus

aplokšņu algas maksā un to zina visi kaimņi , tas sīkums , bet to ka tāda muļķe parlamentā ir noziegums, viņa ir sava vēlētāja seja.

Zāra
Zāra

Nu ko , VID , par melošanu , uztaisat tai Monētai pārbaudi pēc pilnas programas !

Una
Una

Melošana ir raksturīga čigānu tautības pārstāvēm !