Labklājības ministra Auguļa palīdze būs viņa bijušās sievas meita, arī pārējie palīgi birojā – darbā jau pārbaudīti

Uldis Augulis
Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS)

Noskaidrojies arī jaunieceltā labklājības ministra Ulda Auguļa
(ZZS) tuvāko palīgu loks.

Augulis jau divas reizes paspējis pabūt gan labklājības ministra, gan satiksmes ministra amatā, un arī palīgi viņam būs jau darbā pārbaudīti.

Labklājības ministra Ulda Auguļa birojā strādās aptuveni tie paši cilvēki, ar kuriem viņš sadarbojies jau iepriekšējās reizēs, kad ieņēma ministra amatus, piemēram, par parlamentāro sekretāru iecelts Reinis Uzulnieks, kurš iepriekš bijis ministra padomnieks Labklājības (LM) un Satiksmes ministrijās (SM). Tāpat viņš bijis arī parlamentārais sekretārs LM.

Labklājības ministra komandu papildina arī biroja vadītājs Artūrs Neimanis, kurš savulaik jau bija Auguļa biroja vadītājs Satiksmes ministrijā.

Par ministra padomnieku komunikācijas jautājumos iecelts VAS “Latvijas dzelzceļš” Mārketinga un komunikācijas projektu vadītājs Kaspars Magurs.

Savukārt ministra palīdze būs Labklājības ministrijas ierēdne Jana Grigorjana. Savulaik “lsm.lv” rakstīja, ka viņa ir Auguļa kādreizējās sievas Tatjanas meita, uz kuru krita aizdomas par kādas mašīnas lietošanu, kuru ministra ģimenei it kā esot izkārtojis par nodokļu mahinācijām aizdomās turētais Verners Lūsis.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Normaļukas
Normaļukas

Kā gan savādāk var izveidot tādu stabilu karteli? Te ta’vcu nav nekādi smieglīgi sarumu ieraksti pa savam jāinterretē – te ir darba līgumi, darba uzdevumi un apaļas summas. Galvenais lai iespējai daudz naudas nepamer ģimenes kasi (valsts budzētu) nepareizās kabatās

Adrians
Adrians

A kur liks smago artileriju -massu diviziju

teika
teika

Te kaut kā kautrīgi, pieticīgi. Sadomājies, ka baigais ģenijs un visu var-Ka tik nepārvērtē te sevi. pacisam cita lieta – čakše- paškritiska un zina savu galviņu- te bez 9 padomniekiem vispar nezina ne rītu ne vakaru. Nacionālis smukumam un kasei, dziesminieks- tikai augstām toņkārtām un čakras pasrgāšanai no izčakarēšanas… katram sava loma strikti noteikta

Seniors
Seniors

Čakša nemaz nav paškritiska par ko liecina IZM nepaveiktais. Nekā par saturu, metodēm un mācību līdzekļiem, par skandalozo 10% sekmības slieksni.

Jefiņš
Jefiņš

Tas sen zināms, ka daudzreiz, kad prasi deputātam vai ministram kāpēc viņš pats grib paņemt materiālu vai viņam palīga nav, saņem atbildi, ka to viņš nemāk vai nezina.

šarms
šarms

Šitās valdības visi ministri taču taisa tos kantorus par neveiksminieku radinieku un drauģeļu darbā iekārtošanās birjiem. Ne jau irmo reizi- augulītim taču bia vesela šoferdēludarbā iesaukšanas kampaņa satiksmes ministrijā. T etaču tik daudz izsalkušu vēderiņu un ne visus var salikt padomes unvaldēs tā uzreiz- pavisam cita lietas biroja darbinieki un padmnieki. Un ir tacu svaigie labakie piemēri – padomnieku čakšei