Ķuzis konsultēs Kariņu iekšējās drošības jautājumos

Ints Ķuzis

Bijušais Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis ir apstiprināts par Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) padomnieku iekšējās drošības jautājumos.

Ķuzis Kariņa ārštata padomnieka amata pienākumus pildīs sabiedriskā kārtā bez atalgojuma.

Kā uzsvēra Valsts kancelejā, ņemot vērā Ķuža ilggadējo profesionālo pieredzi darbā Valsts policijā, viņš Ministru prezidentam sniegs situācijas analīzi un skaidrojumu par tiesībsargājošo iestāžu darbību, krīzes situāciju un sabiedriskās kārtības nodrošināšanas koordināciju.

Bijušais Valsts policijas priekšnieks, ģenerālis Ķuzis amata pienākumus beidza 2020. gada sākumā.

Pēc gandrīz 40 gadu ilga dienesta Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis pieņēma lēmumu atstāt dienestu šī gada 10. februārī.

No Ķuža iepriekš teiktā izriet, ka atstāt darbu dienestā policijā viņš nolēmis jau pērnā gada izskaņā. “Katra gada nogalē es izvērtēju padarīto, to, kas izdarīts un pārdomāju nākamajā gadā veicamos darbus. Pērnā gada nogalē es pēc gandrīz 40 gadu dienesta pieņēmu lēmumu atstāt dienestu,” viņš skaidroja.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
virgo
virgo

Onkulim tiešām būtu jādodas pensijā. Nekāds gaišais stars jau viņš nebija.

Eva
Eva

Ir taču Iekšlietu ministrs , ko tur vecais pensionārs konsultēs , Pionieri jau veiksmīgi uzbuhņija !