Ķuzis kandidēs Rīgas domes vēlēšanās no “Jaunās Vienotības” saraksta

Ķuzis

Bijušais Valsts policijas priekšnieks ģenerālis Ints Ķuzis kandidēs Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās no “Jaunās Vienotības” saraksta, ziņo LTV.

Ķuzis sarakstā būs ar 4. numuru.

Tāpat zināms, ka Ķuzis atteicies no piedāvājuma kandidēt vēlēšanās no “Gods kalpot Rīgai” saraksta.

Ķuzis, kura pēdējā darba diena Valsts policijas priekšnieka amatā bija 11. februārī, par plānu startēt Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās norāda, ka gandrīz 40 gadus kalpojis valstij, pildot profesionālos pienākumus policijā. Pēc atvaļināšanās no Valsts policijas viņš vēloties turpināt darbu un izmantot savas zināšanas un pieredzi sabiedrības labā. Plašāk par plānu startēt Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās viņš varētu izteikties vēlāk.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,   Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Juris
Juris

Labais. Nav jau protams krievu skolu aizstāvis vai latvietis, kas turās, bet reāls darba darītājs. Redzēs ko nu vēlētāji izvēlēsies.

sūds
sūds

Jo tālāk,jo trakāk!Jau tā savus solījumus nepildīja,tad tagad vēl siltāku vietu meklē!Lai iet ielas slaucīt,varbūt tad sapratīs ko nozīmē naudu pelnīt!Jau tā pārbarojies uz tautas nodokļiem!

Juhh
Juhh

Tagad skaidrs kāpēc Ķuzis neizmeklēja Kariņa Pioniera aferu , dabūs siltu vietiņu Vienotībā , dots pret dotu ! Vai nav skaisti dzīvot muļķu zemē !

jojo
jojo

Zeme atveries!