Kristovskis ticis pie amata Ventspils brīvostas vadībā

Par Ventspils brīvostas valdes priekšsēdētāju iecelta Satiksmes ministrijas (SM) izvirzītā pārstāve Inguna Strautmane, bet vietnieku – Finanšu ministrijas (FM) izvirzītais pārstāvis Ģirts Valdis Kristovskis (V).

Pārējo divu valdes locekļu pienākumus turpina pildīt Ekonomikas ministrijas pārstāvis Rūdolfs Nerets un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāve Laila Spaliņa.

Atcerēsimies, ka Ģirts Valdis Kristovskis bija aktīvs Lemberga sāncensis pašvaldību vēlēšanās 2017.gadā.

Toreiz raidījumā “Delfi TV ar Jāni Domburu” Kristovskis, lūgts nosaukt konkrēti, kas aicinājis Kristovski startēt vēlēšanās, politiķis paziņoja, ka “nav noslēpums”, ka tas bijis viņa “sens draugs un paziņa, uzņēmējs [miljonārs – red.] Olafs Berķis”. Vaicāts par uzņēmēja, miljonāra un Lemberga bijušā advokāta Rūdolfa Meroni saistību ar viņa kandidēšanu, Kristovskis sacīja, ka Ventspilī ir vairāki cilvēki, kas nav apmierināti ar situāciju pilsētā, tostarp arī uzņēmējs Meroni, kas arī ir opozīcijā Lembergam.

Vai Kristovska kungam pietiks kompetences šādam amatam, redzēsim, taču te būtu vērts noskatīties šo video:

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt tautas kalpu izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


12
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Janid
Janid

Nu ja nakamais jobanijs aferists un zaglis,sitie jau izaks pavisam to venspils ostu

Sicilija
Sicilija

Varbūt, iespējams finansējums nāk no Mironi ???

Anda
Anda

Kristovskis sācis strādāt , aizstūmis uz kuği jau 3 tačkas ar oglēm !

Andris
Andris

Atrada lielāko kretīnu !

tasa
tasa

ir taču vēl bezcerīgākas būtnes pieejamas… neparasta izvēle, pavisam neparasta

Ķiļķēns
Ķiļķēns

Nejēgu laikmets ir klāt… un piezagās nemanoti vispārējā populismā… laiki tādi Paši pūta- paši dega Un klimpas jau vienmēr pa virsu…

trackback
KRISTOVSKIS TICIS PIE AMATA VENTSPILS BRĪVOSTAS VADĪBĀ - Protesti.lv

[…] Par Ventspils brīvostas valdes priekšsēdētāju iecelta Satiksmes ministrijas (SM) izvirzītā pārstāve Inguna Strautmane, bet vietnieku – Finanšu ministrijas (FM) izvirzītais pārstāvis Ģirts Valdis Kristovskis (V). Pārējo divu valdes locekļu pienākumus turpina pildīt Ekonomikas ministrijas pārstāvis Rūdolfs Nerets un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāve Laila Spaliņa. Atcerēsimies, ka Ģirts Valdis Kristovskis bija aktīvs Lemberga sāncensis pašvaldību vēlēšanās 2017.gadā. Toreiz raidījumā “Delfi TV ar Jāni Domburu” Kristovskis, lūgts nosaukt konkrēti, kas aicinājis Kristovski startēt vēlēšanās, politiķis paziņoja, ka “nav noslēpums”, ka tas bijis viņa “sens draugs un paziņa, uzņēmējs [miljonārs – red.] Olafs Berķis”. Vaicāts par uzņēmēja, miljonāra un… lasīt vēl »

Proba
Proba

Politpārvaldes te darbosies bezkompromisa tiesiskumā, ja reiz juridiskā daļa uz turiei pārceļo… protams, virtuāli

caurbira
caurbira

nu tad beidzot… un kāda laime… nu kā saulīte beidzot pie amata… un birst jau

Anna
Anna

Ko var darīt , ja valdošai kliķei nav gudru cilvēku , jāiztiek ar partejisku pārliecību !

Stienis
Stienis

Labi… es saprotu – Lemberga laiks ir pagājis. Bet iecelt Kristovski pilnigi jebkādā atbildīgā amatā ir pilnīga tumsonība, un ne jau tāpēc, ka viņš būtu slikts cilvēks, viņš vienkārši ir pilnīgs nejēga saimnieciskās lietās. Es ļoti ceru, ka es kļūdos, bet ar šāda tipa cilvēkiem vadošos amatos tai ostai un pilsētai kopumā nekas labs nespīd.

Kartona tiesiskums
Kartona tiesiskums

Par 5000€ pie Meroni strādājošo Kristovski ielikt vēl šajā amatā. Izšķērdētāja Meroni sponsorētajām JKP un Vienotībai galīgi nav izdomas.